LANDET SOM INGEN ÄGDE

Vi , ättlingar till folket som bort här i tusentals år äger landet. Inte dessa förljugna kreatur som är globalisternas lydiga redskap.

Landet som ingen ägde

Det har varit ett fantastiskt väder under den här veckan och jag har varit några timmar varje dag på stranden. Där har jag läst boken ”Landet som ingen ägde”. En mycket dystopisk berättelse om utvecklingen i Sverige om mindre än tio år. Boken är en uppföljning på boken ”Perfekt storm” som jag läste i oktober och skrev om på bloggen.

https://thoralfsblogg.com/2019/10/16/perfekt-storm/

Författaren ArneWeinz har skrivit dessa böcker som definitivt inte är politiskt korrekta, utan snarare tvärtom. Det är snarare en framtida verklighetsskildring över vad vårt land kan gå till mötes om inte migrationspolitiken förändras drastiskt.

Lyssna på intervjun med författaren till böckerna.

Visa originalinlägg

2 Responses to LANDET SOM INGEN ÄGDE

 1. euroM skriver:

  …enligt vissa så är Sverige ett sk ”pilot-land” där man(läs eliten) testar hur snabbt man kan bryta ner ett land kulturellt-etnicitet samt ekonomiskt där Sverige ensamt tagit emot 50% av alla migranter som sökt sig till Europa vilket är häpnadsväckande och visar på tyvärr den uberkriminella politikerna här som är genomkorrumperade och som inte jobbar för landets bästa eller dess ursprungsbefolkning..Av någon anledning anses av många kulturmarxister att svenskar inte existerar osv………och de hänvisar till folkvandrngar i historien(som dock i princip var mest vita folk)
  …av någon umderlig anledning tycks dock tex syrier-irakier-judar existera som folk och dessutom har de en egen kultur som dessa folk värnar om och ingen protesterar om det men den dogmen gäller alltså inte för vita folk som skandinaver-tyskar mfl…då plötsligt gäller andra värdegrunder..
  Under decennier har vita folk skuldbelagts för div illdåd som faktiskt vid granskningar inte alls är bevisade övh taget………
  de som sköter spelreglerna dvs den etnoecentriska eliten/kabalerna
  gör allt för att försvaga sina värsta konkurrenter nämligen de vita….

  Så i Sverige försöker man så snabbt som möjligt göra historielöst bla med hjälp av kulturmarxistiska grupper som AFA-BLM mfl marxistgrupper….bakom dessa finns alltså onda figurer som stödjer dem som tex G Soros ”OpenSocietyFoundation org) som bla stödjer BLM-ANTIFA med hundratals miljoner i USA allt för att destabilisera landet-MSMedierna är delaktiga och syncade i förstörelsen av Sverige + politikerna sk ”överlöpare”
  EU skapades just för att skapa ett nytt marxistiskt Sovjet version 2 och iom det också försök till att göra det vita europa historielöst samt försök att få bort de vita folken i regionen .

  Bild: C Kalergi som beskrivs som EUs fader ville se de vita folken försvinna. Kalergi själv troligen bara en frontfigur.. en sk messenger för den internationella eliten sk banksters/kabalerna
  klicka för ev förstora bild

 2. euroM skriver:

  OT—-off topic—–

  den kriminella org som går under beteckningen WHO och som styrs av ”Bill & Melinda Gates Foundation” där vaccinfanatikern Bill huserar med bla andra skumraskfigurer som dr.Fauci som fd kongressledarmoten Ron Pail vill see arresterad för den globala corona-fejkpandemin som denna person+WHO utlöst Globalt.
  flera har varnat för att dessa skumma figurer kommer utlysa coronavåg nr 2
  vilket redan kan visas i Texas bla men även FolkHälsoMyndigheten med Tegnell som styrs av just WHOs tvivelsamma verksamhet….
  pga fejkade smittotal som påstås ökat bla på irland har man infört bissarra krav och restriktioner bla vid sk PUB-besök:
  .
  …………”På Irland träder också nya coronalagar i kraft idag 29 juni, som bland annat rör pub- och restaurangnäringen, och de är ännu hårdare än Storbritanniens.

  Även på Irland ska man ta personuppgifter på pubgästerna men man ska få uppehålla sig på en pub i 105 minuter, vilket är en höjning med 15 minuter från tidigare beslutade 90 minuter.

  Däremot får man inte stå upp i puben, exempelvis vid bardisken. Puben måste ha bord som pubgästerna sitter vid. När de efter maximalt 105 minuter lämnar bordet, måste det stå tomt i minst 15 minuter innan nästa gäst kan få sitta vid det.

  Ökningen till 105 minuter från 90 minuter genomdrevs av lobbyister inom restaurangbranschen. Detta oaktat coronavirusets eventuella farlighet eller ofarlighet.

  Enda gången kunderna får lämna sina bord är när de skall gå på toaletten eller gå fram till disken för att betala. Man får alltså inte gå över till någon annans bord och hälsa.

  Man får heller inte bara beställa en öl eller en kaffe. Kunden måste beställa mat. Summan som reglerna anger vara en skälig summa att betala för maträtten är nio euro. Man kan alltså inte beställa en skål jordnötter och kalla det mat, om inte pubägaren väljer att ta ockerpris för jordnötterna och kallar det ”maträtt”.

  Måltidens storlek och skälig kostnad för den antas vara anpassad till tidsbegränsningen för tillåten vistelse i puben”………….(c) Nf

  Vad vi ser är att fejkviruset corona används för att införa via bakdörrar den sk UN-agenda 21/30 där individen skall övervakas 24/tim dyngnet samt begränsas i sina rörelseschean-bla max 4 km ifrån bosta-job ska gälla enligt om FN får bestämma……….

  (mer om den marxistiska UN-agenda 21-se Rosa Koire-behind the green mask-YouTube)

  mer på länken
  https://www.nordfront.se/hardare-samhalle-pa-irland-nar-coronareglerna-andras.smr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: