Man kan säga, you can’t make this shit up.

Katarina skriver det väldigt bra igen.

Skandinavien forna föregångsland styrs numera av dårar och allt krackelerar mer och mer. “Förbjud privata pooler” tycker Aftonbladets Lena Mellin. Vilken tur då att samhällsredaktionen på Propagandabladet ska läggas ner!

Norge, Danmark och Finland öppnar sina gränser mot världen, men för den skandinaviska kusinen Sverige förblir gränsen stängd. Denna markering och intervention tycks dock inte tillräcklig för att Sverige ska begripa. Istället är man upprörd över orättvisan. Men självklart är andra, bättre fungerande länder livrädda för den svenska sjukan. För den svenska samhälssmittan riskerar att dra med sig de andra länderna i fallet.

En gång i tiden blev Sverige världsberömt genom den politiska idén “den svenska modellen” och den blev ett ideal för många andra länder. Idag talar man alltmer hånfullt om den svenska modellen, som är en socialistisk, vänsterliberal röta som likt en slägga slår sönder allt som en gång fungerat, och som krossar nationalstaten på köpet. Den svenska smittan fräter sönder samhället genom öppna gränser, ett missbrukat asylsystem, inkompetenta, ljugande politiker, strypt yttrandefrihet, totalitarism, och en oförmåga att stävja gängkriminaliteten, som växt fram som en konsekvens av de utanförskapsområden som blivit parallelsamhällen där klaner från Mellanöstern och Afrika styr, långt bortom det svenska rättsväsendet.

Läs allt här.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: