Måste medborgarna börja bära vapen för att skydda sig själva när polisen tappat greppet och politikerna verkar ha gett upp helt?

Våra politiker förnekar oss en trygg vardag och vill ta ifrån oss möjlighet att försvara oss.

Jenny Piper

Nya grova våldsbrott har skett under kvällen, natten och morgonen – bland annat blev en man grovt misshandlad och knivhuggen i huvudet av ett gäng utanför Pressbyrån mitt på Kungsportsavenyn i Göteborg, en person i Hagsätra blev rånad och misshandlad av tre unga gärningsmän som höll i en stor sten, i Borås var det skottlossning i stadsdelen Göta vilket lett till skador på en dörr till en hyresfastighet och i Kils kommun har en kvinna i 70-årsåldern mördats av en man i samma ålder i ett rekreationsområde. Dessutom har det varit lägenhetsbränder både i Norrköping och Malmö som genererat både avlidna och skadade.

Det är inte konstigt att alltfler ungdomar bär kniv när de lämnar hemmet trots att det är förbjudet, eftersom de känner ett behov av att kunna skydda sig själva från rån och andra våldsamma attacker i det nya farliga samhället som vi passivt låtit växa fram. Frågan…

Visa originalinlägg 82 fler ord

2 Responses to Måste medborgarna börja bära vapen för att skydda sig själva när polisen tappat greppet och politikerna verkar ha gett upp helt?

 1. euroM skriver:

  ….Sverige var ett relativt välfungerande land till ungefär ca 20 år sedan och sedan dess har förfallet bara ökat och vi håller på att bli en ren banarepublik där tom internationell turism varnas för att besöka vårt land bla de viktiga för besöksnäringen kinesiska turisterna har sedan ett par år börjat avta då de inte anses att Sverige är säkert land att turista i….flera rån-tjuverier har gjorts bla mot sk turistbussar som varit obevakade under de senaste åren………………………..
  mycket av det här är alltså importerat problem dvs Sverige bevakar inte sina gränser-detsamma gäller Schengen så vi har absolut ingen kontroll på vad som kommer in hit……………………..
  politikerna har abdikiera helt klart och ev vill de ha det så här ,de är synnerligen korrumperade och ser inte till Sveriges bästa.övh taget.
  vanstyret av landet är frapperande och tom FN siar skadeglatt att Sverige om ca 10 år är ett rent U-land enligt den av FN sk HDI-skalan (human development index) där Sverige kommer hamna nedanför 30 strecket internationellt………………..dvs U-landsnivå
  inga TV-morgonsoffor vill tala om denna spådom ifrån FN man undviker det 100%

  svensken i TV-median trängs undan allt mer av främligar som tar över
  https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse2.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.xCGhPmtVdzxl8_sTQxtaPwHaFV%26pid%3DApi&f=1

 2. euroM skriver:

  …den internationella eliten+svenska politiker vill att Europa inkl Skandinavien och Sverige ska bli fritt ifrån vita människor……..snart är vi där som bilden visar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: