Konsten att driva valboskapen framför sig utan några konkreta hinder på vägen

Det är ytterligare ett problem, svenskars feghet att våga säga ifrån.

Jenny Piper

Midsommardagen är en dag när de flesta sover lite längre och tar sig tid att läsa nyheter – en perfekt dag att leverera grävande reportage med andra ord och i Sverige kryllar det av problem som behöver lyftas fram samt det finns ett överflöd av politiker att ställa mot väggen.

Men i Sverige anno 2020 görs inget av detta och ingen annan dag heller eftersom mediehusen numera är styrda – dessutom har man klassificerat all alternativ media som högerextremistisk smörja och vem vill bli kallad rasist eller riskera att bli utstött ur den sociala kretsen?!

Det räcker att titta på de stora tidningarnas huvudrubriker för att se att de är exakta kopior av varandra och dagens journalister har egentligen bara en funktion – att invagga valboskapen i en falsk trygghet som får dem att ifrågasätta makten så lite som möjligt och indoktrinera folket att tycka politiskt korrekt. Man klarar inte…

Visa originalinlägg 340 fler ord

One Response to Konsten att driva valboskapen framför sig utan några konkreta hinder på vägen

 1. euroM skriver:

  då MSMedian per automatik framför näst intill 100% negativa nyheter varav faktiskt större delen av dem är påhittade sådan allt för att tex förstöra din Midsommarhelg…du ska helt enkelt inte få må bra utan hållas i ständiga rädslor…..rekommenderar faktiskt att sluta läsa dem samt låt bli se nyheter på SVT-TV4 samt lögnfabrikerna FOX/CNN. …garanterat du kommer må mycket bättre inom sin tid ..

  median satsar allt på 3 stora psyops för att maximera rädslor hos folk..
  1.Coron fake virus pandemic-vilket allt fler virologer forskare anser inte ens existerar-glöm dödstal samt smittade vilka alla är direkt tagna ifrån luften

  2. George Floyd-BLM rörelsen där eliten triggat igång rasmotsättningar i Usa men även i Europa pga en fantasihistoria

  3. Klimatfobin-som man har i bakfickan och skrämmas med

  dessa 3 världshot är till för att få genomföra One World Government eller en Världsregering som H Kissinger så gärna vill ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: