Valet mellan att vara medlöpare eller ”rasist” är lätt för svenska folket

Jag anklagar skolor och pk media som hjärntvättade alla. De som inte till slut vågar tänka själva. För de har sett hur många som har hängts ut och anklagats. Men är det rasism och högerextremistiska tankar att våga tala? Ja då är jag det.

Jenny Piper

Igår hade 16 förståsigpåare skrivit ett debattinlägg på Aftonbladet med uppmaning till Sveriges politiker att fokusera på jämställdhet och klimaträttvisa genom vår feministiska utrikespolitik som ska bygga en grön och jämställd värld så att vår globala politik kan koppla ihop genus och klimat. Jag skrev då en besk kommentar om att man borde sopa framför sin egen dörr först och då tänkte jag främst på det faktum att den så kallade feministiska regeringen inte ens kan se till att stå upp för flickor samt kvinnor som bor i Sverige utan istället låtit såväl islamism som hederskultur breda ut sig.

Detta fick en tjej att gå i taket och kalla mig rasist. Det urvattnade ordet har tappat i effekt genom åren, men jag ville ändå att hon skulle specificera vad det var som var rasistiskt i min kommentar, varpå hon svarade att jag skulle tänka på hur jag uttryckte mig. Varsågod…

Visa originalinlägg 469 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: