Ni låter som en gammal skiva som hakat upp sig och det är ett hån mot alla medborgare – avgå om ni inte kan prestera

Verkligheten är inte riktigt som våran regeringen ser den. De har haft hur många år som helst på sig. Men det blir väl som vanligt en ny utredning.

Jenny Piper

Dagens spottloska i ansiktet kommer från justitieminister Morgan Johansson (S) och hans tillfälliga vapendragare Per Bolund (MP) som inför den stundande sommarledigheten kände att det var dags att kommentera den ökade grova kriminaliteten som dominerar samhällsbilden samt drabbar vanliga medborgare.

När man läser debattinlägget i Aftonbladet får man nästan intrycket av att det här är en ny situation för landet som man inte känt till förut, trots att det varit pågående i decennier utan att man agerat kraftfullt.

Halva inlägget består i vanlig ordning av de urvattnade flosklerna och fördömandena om hur oacceptabelt det är med sprängningar, skjutningar samt den öppna droghandeln som vi ”aldrig får acceptera att det blir en del av normalbilden”. Men för jösse namn herr Johansson, vi är redan där! Lever inte Du och Bolund i verkligheten eller har ni betalt för att blunda på jobbet?

Efter att ha avhandlat allt ”bra” som regeringen gjort för…

Visa originalinlägg 284 fler ord

One Response to Ni låter som en gammal skiva som hakat upp sig och det är ett hån mot alla medborgare – avgå om ni inte kan prestera

  1. euroM skriver:

    ….att skapa oreda och destabilisera är vad de svenska politikerna i stort vill ha och deras uppdragsgivare mao den internationella finansen aka banksters som ser sin uppgift att förstöra fungerande i-länder så mycket det bara går och ett sätt har varit/är att massimportera sk ”skräpfolk” människor som inte kan skapa några fungerande samhällen utan söker sig till länder som kan ge dem ett ”gratis liv”.
    För att få ett fungerande land igen behövs Sverige återställas till senaste fungerande årtionde dvs ca 1980-tal.
    Ett måste är att återsända folk utan skyddsbehov och upphäva felaktiga PUT-beslut……….minst 1 miljon kan på detta sätt åka hem igen till sina hemländer. Festandet på svenska skattebetalare måste få ett slut helt enkelt….

    Bild: Budapest ca 2015–Europa e bra man får allt o pengar utan att jobba 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: