Churchills dubbelspel med Stalin avslöjas

I den andra delen av SwebbTV-intervjun med Jüri Lina får vi höra att Storbritanniens premiärminister Winston Churchill hade en hemlig pakt med Stalin som innebar att Röda armen och den engelska krigsmakten skulle attackera Sverige och Norge från varsitt håll i juli 1941.

Den luttrade Mikael Willgert baxnade inför Linas avslöjande – så även jag.
Kände förvisso till att Sovjet ska ha haft planer på att lägga under sig gruvorna i norra Sverige, efter att ha lagt under sig Finland. Planer som Finlands heroiska försvarsvilja satte stopp för.

Men att Churchill spelade under täcket med Stalin- vilket tyskarna upptäckte- var något nytt för mig.

Inte konstigt att Hitler fick eld i baken och beordrade ockupationen av Danmark och Norge för att säkra leveranserna av järnmalm. (Läs mer)
/Elfyma+

2 Responses to Churchills dubbelspel med Stalin avslöjas

 1. SasjaL skriver:

  Churchill var inblandad i mer. Jaltakonferensen känner många till, men hur många har insett vad det handlade om? (Det framgår inte på Wikipedia, föga förvånande …)

  För att upprätthålla stabilitét och fred i Europa, så sålde i praktiken W. Churchill och F. D. Roosevelt ut Östeuropa till J. Stalin, för att han inte skulle fullfölja sina expansionsplaner i resten av Europa. Mötet blev m.a.o. en kompromiss. Detta med bakgrund till det tidigare avtalet mellan A. Hitler och J. Stalin, där de skulle dela upp Europa sins emellan. Med Tyskland ute ur bilden, så …

 2. euroM skriver:

  …..internationella (((banksters-finansen))) var faktiskt de som i princip startade kriget emot Tyskland då man ansåg Tyskland för starkt och självständiga så redan 1933 dekladerade man att tyskland skulle förstöras och med det dess kultur och folk..

  ……….The German government was removing Jews from influential positions and transferring power back to the German people. This declaration of war by the Jews on Germany was repeated throughout the world. The first boycott of Jewish business concerns came after this Jewish declaration of war in April 1933.”……………

  PS: den judiska marxistiska röda boljsevismen hatade all vit kultur därav tog man livet av x antal miljoner vita ryssar samt förstörde mängder av rysk kultur-byggnader-kyrkor mm och man hatade det vita Tyskland och således då även det vita Sverige/Norge

  mer om det på länken:
  https://rense.com/general45/zzo.htm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: