Är det ”Deep state” som bestämmer i Sverige?

Det faktum att den sittande sosseregimen tillåter massmöten, genom att se mellan fingrarna eller ger sitt tysta medgivande just för möten som följer den goda agendan/saken är mycket problematiskt i sig. Foliehatten undrar varför inte Stefan Löfven inte går ut och fördömer dessa demonstrationer som så klart och att tydligt bryter med de regler om max 50 personer som han så tydligt har propagerat för. Nu gömmer han sig och Foliehatten kan inte tyda detta som att han sympatiserar med BLM och att han är en del av ”Deep state!” och att det är de som sätter agendan i Sverige.

Kan det vara så, att det är ett sätt för Löfven, att bevisa sin trohet till ”Deep state” i USA. Det ingår i vår säkerhetspolitik att bejaka den atlantiska länken och vid uppmaning visa vördnad och trohet till ”Deep state” over there. Då blir signalpolitiken tydlig, när Löfven håller tal på engelska på vår nationaldag.

Den ende partiledare som inser allvaret är Jimmie Åkesson som är ”riktigt förbannad” efter BLM-kravallerna i Göteborg och han kräver att polisen stoppar framtida demonstrationer med hänvisning till smittskyddsarbetet mot Covid-19 smittan.
Åkesson: ”Det är uppenbart att arrangörerna inte följer villkoren. De bör hållas straffrättsligt ansvariga och de som fortsätter delta i illegala demonstrationer ska handgripligen avvisas och bussas bort från bebyggelse.”

Från Foliehatten. Det är väldigt tänkvärda ord.

Varjager

Att det nu används av BLM tyder på att djupa statens manövreringsutrymme har minskat pga. det som håller på att hända i USA och Trumps åtgärder. Det kommer fortsätta minska om Trump får fyra år till i Vita huset.

Bara för några år sedan hade den djupa staten mer inflytande och kunde hetsa fram krig. De försökte lura in Trump i en Syrienoffensiv p.g.a. en uppenbart fejkad gas-attack och de försökte få igång ett krig mot Iran.

Annons

5 Responses to Är det ”Deep state” som bestämmer i Sverige?

  1. […] Är det ”Deep state” som bestämmer i Sverige? — Varjager’s Weblog […]

  2. hllviken skriver:

    Löfvén med hustru var på privat Kennedybröllop i USA. Det är en stark indikator för att någon av dem har personlig koppling till Octogon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: