Jonas Andersson: Det här är motsvarigheten till förnedringsrån, det är att kröka rygg, att låta pöbeln bestämma.

Tjänstefel, hon borde sparkas från jobbet.

SveaNews

Jonas Andersson: Det här är inte att deeskalera en potentiellt stökig situation, och det är skrämmande att det uppenbarligen finns fler inom polisen med samma mindset.

Det här är motsvarigheten till förnedringsrån, det är att kröka rygg, att låta pöbeln bestämma. Jag vill aldrig någonsin se en polis sitta på knä framför en olaglig politisk demonstration, och böja sig. Att man backar i vissa situationer kan säkerligen vara strategiskt, men det här är aktiva politiska aktioner.

Vem ska polisen böja rygg för nästa gång? Islamister, nazister, kriminella gäng, klaner i orten? Min gissning är att det i BLM-demonstrationen gick att hitta mängder av kända vänsterextremister som hittat en ny flagga att slåss under. Hela demonstrationen var en ren provokation, och en maktdemonstration. Provocera, vänta på reaktion, filma och ta på offerkoftan.

Situationen i Sverige har ingenting att göra med den i USA, svensk polis och amerikansk är väsensskilda – uppenbarligen…

Visa originalinlägg 48 fler ord

One Response to Jonas Andersson: Det här är motsvarigheten till förnedringsrån, det är att kröka rygg, att låta pöbeln bestämma.

  1. Blodsven skriver:

    Polisens förtroende fick nådastöten när konstapel Maja Gräddnos knäböjer sig för pöbeln. Som om det inte vore nog, så fick hon dessutom beröm av fru minister Knytblus…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: