Christian Sonesson: Socialdemokraterna måste tyvärr definieras som svekfullt mot alla de äldre när de är som allra mest sårbara.

Diktaturen belönar de sina. Media i Sverige är lydiga hantlangare åt de röd/gröna kräken.

SveaNews

Christian Sonesson: Hur definierar vi ett samhälle som ständigt ger uttryck för att skydda de svaga, men som i praktiken misslyckas med att värna de som genom hårt arbete byggt upp landet?

Hur definierar vi ett parti, regeringspartiet Socialdemokraterna, som under generationer stolt talat om ett folkhem med en omfattande och trygg välfärd, men som samtidigt inte bryr sig om att skydda de som lojalt ställt upp på denna idé?

Nej, jag pratar inte om flyktingar eller nyanlända, ett politikområdet där partierna som utgör regeringsunderlag närmast tävlat med varandra de senaste åren om vem som kan vara ”godast” på skattebetalarnas bekostnad.

Ett område som närmast fått alla resurser och lagstiftningar som det pekats på genom åren och där det också ifrågasatts varför covid-19 fått stort fäste i utanförskapsområden och vad myndigheter och folkvalda gjort för att bekämpa vidare virusspridning.

Nej, jag pratar om våra äldre och äldreomsorgen.

Ett område, som…

Visa originalinlägg 861 fler ord

One Response to Christian Sonesson: Socialdemokraterna måste tyvärr definieras som svekfullt mot alla de äldre när de är som allra mest sårbara.

 1. euroM skriver:

  …tyvärr faller Sonesson in i den officiella versionen om att covid-19 är ett verkligt virus och dessuto pandemisk som skumraskfigurer som WHO och dr.Fauci ifrån National Institutes of Health (NIH) lanserat och som är VitaHusets favourit häxdoktor. Denna person har tidigare salufört bla HIV-mässling-ebola virusar som verkliga då de faktiskt inte ens enligt virologer existerar
  utan är fantasiskapelser av nämnda person samt WHO-CDC-NHI mfl
  instutioner i Usa.
  ..ang tex mässlingviruset så har biolog-virologen Stefan Lanka erbjudit 1 miljon sek till den/de som kan påvisa ett sådant virus och ännu har ingen hämtat ut summan 🙂
  (googla stefan lanka measless)

  Sverige med Europa samt omvärlden har inte och inte haft en sk corona pandemi då det viruset faktiskt inte ens existerar……..
  Glöm fantasisiffrorna ifrån Sverige de är tagna direkt ifrån luften.

  Bild:…glöm inte Globalisten Rockefellers ord om att ”kan vi eliten skapa Globala hot så kan vi få igenom våra agendor”
  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: