SVT RAPPORT UPPFOSTRAR

Varför är vi tvungna att betala för alla dessa lögner.

Idag hade SVT Rapport ett uppfostringsinslag i nyhetssändningen 19:30. Det gällde att det fanns grupper i samhället som utnyttjade mordet på Tommie Lindh i Härnösand politiskt. I inslaget kan man se webbsidor som Fria Tider, Nyheter idag och Exakt24 som därmed utpekas som högerextrema webbsidor.

I inslaget uttalar sig den socialdemokratiska riksdagsledamoten Jasenko Omanovic som menar att högergrupper har kidnappat mordet och använder det politiskt.

Uppenbarligen är det fult att uppmärksamma mordet enligt SVT Rapport som uppenbarligen beställt inslaget för att läxa upp och uppfostra det svenska folket från att bry sig om mordet på Tommie Lindh som utfördes av en invandrare från Sudan, enligt uppgifter på sociala medier.

Tänk om rollerna varit ombytta!

Om det varit en invandrarkille som knivmördats av en kille med sympatier i någon gruppering som SVT betraktar som högerextrem. Hut många tror att SVT då gjort ett inslag om att ett sådant mord inte skulle…

Visa originalinlägg 50 fler ord

One Response to SVT RAPPORT UPPFOSTRAR

  1. Blodsven skriver:

    Bara att ge fan i att titta på SVT:s eller TV4:s så kallade nyheter, som egentligen bara är regeringens hjärntvätt av svenska folket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: