I andra länder straffas IS-supportrar men i Sverige får de skyddad identitet och stöd – varför straffas inte Skråmos svärmor?

För att de vill utrota oss som folk och nation.

Jenny Piper

Den 35-åriga Alison Marie Sheppard i Florida dömdes igår till fem år och tio månader i fängelse för att ha försökt skicka mobiltelefoner till Mellanöstern som skulle användas som bombdetonatorer av terrorgruppen IS. Sheppard började använda Facebook och andra sociala medier-applikationer 2016 för att komma i kontakt med andra som stödjer salafism och IS. Hon använde även sociala medier för att deltaga i krypterad kommunikation med personer som hon trodde var IS-supportrar.

Helt logiskt ska personer som stödjer terrororganisationer straffas – något som andra länder implementerar, men självklart inte Sverige. Vi är nog det enda landet i världen som välkomnat IS-återvändare som mördat, lemlästat och våldtagit människor på löpande band med öppna famnen samt istället för att sätta dem i fängelse försett dem med hemlig identitet, bostad och bidrag. Självklart ska de behandlas som offer och åter välkomnas in i gemenskapen!

IS-terroristen Skråmos svärmor Ulrika Pape, tillika IS-rekryterare, flögs även…

Visa originalinlägg 100 fler ord

One Response to I andra länder straffas IS-supportrar men i Sverige får de skyddad identitet och stöd – varför straffas inte Skråmos svärmor?

 1. euroM skriver:

  Piper frågar sig : ……………..”Vad är det för fel på det här landet och varför är det ryggradslösa räddharar(politikerna) som styr skutan? Att svenska folket inte gjort uppror och kastat ut dessa klåpare från Rosenbad för länge sedan när de ser hur landet förfaller under deras styre är en gåta!”………….
  Därför att man är under Globalisternas kontroll det är alltså en illussion att Sverige styrs av svenska politiker vilket inte är fallet..
  och deras uppdrag är att förstöra så mycket det bara går med nationen bla då genom massinvandring-höga skatter + mängder med sk kulturmarxistisk antivit propaganda och nu senast har man
  under sk coronan angett helt falska uppgifter om smittade-döda för att den vägen kunna motivera ekonomisk nedgång.pga dr.Faucis (NHI-usa) och WHOs skapelse covid-19 är lika sann som det sk mässlingsviruset som ännu ingen lyckats bevisa existerar 🙂

  MSMedierna har spelat en stor roll i den fabricerade pandeminpsykosen och sagan om Skråmo i Sverige och den ovan nämnda Alison Marie Sheppard i Florida IS-kontakter tillhör just sagor och inget annat……de amerikanska medierna är lika sanningsenliga som de svenska mao 0………………….
  en av dr.Faucis kompisar är Bill Gate som är en av huvudsponsorerna av WHO och där dr.Fauci figuerar med…
  Bills ”Bill & Melinda Gates Foundation” önskar chippa varenda individ på planeten via ”vaccine-tattoes” ett chip som avger info ifrån dig vart du går och hur länge du vistas på platser+mängder med annan data…..och troligen med WI-FI function……………
  allt detta för som de säger ”att du ska känna dig tryggare” 🙂

  Bild: Bill är tyvärr en skumraskfigur liksom sin vän dr.Fauci
  klicka på ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: