Malmös styrande skyller på pandemin och kräver mer pengar till ekonomiskt bistånd – verkligheten säger något annat

Malmö är en kloak. De är vanstyre som stöds av globalisterna och deras marionetter i regeringen. Det är årtionden av misskötsel.

Jenny Piper

Malmös socialtjänst riskerar att spräcka budgeten med en halv miljard och i veckan skickade Socialdemokraterna samt Liberalerna som styr Malmö ut ett pressmeddelande med rubriken: ”Budgeten för ekonomiskt bistånd behöver utökas i spåren av pandemin”.

Man pekade på att pandemin fått stora effekter på många Malmöbors vardag och ekonomi, varför Arbetsmarknads- och Socialnämnden nu begär ytterligare 430 miljoner kronor till årets budget samt att det mesta rör ökat ekonomiskt bistånd.

Kommunens egen rapport avslöjar dock att budgeten för socialbidrag spräcks med 20 miljoner kronor varje månad även utan en pandemi!

Inte särskilt förvånande med tanke på alla bidragstagare i staden som väldigt länge varit Malmös akilleshäl. Redan när jag bodde i Malmö i början av 2000-talet och Illmar Reepalu styrde var det samma problem – Socialdemokraternas styre dränerar staden helt enkelt. Det är därför obegripligt att man då på fullaste allvar fortsätter med att ge stöd åt illegala migranter, vilket…

Visa originalinlägg 98 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: