Jag vet att västvärlden i dag är korrupt. Det gör att en man som Trump kan göra en skillnad.

Från foliehatten.

När Trump insåg vad som hände fick han nog och han utfärdade Executive Order.” Det innebär att deras skydd mot rättsliga påföljder tas bort. De kommer klassas som plattformar och inte som nu publicister. Trump kommer försöka driva igenom lagändringen så snabbt som möjligt.

Det går inte att underskatta hur mycket Donald Trump har gjort för att försvara det vi uppnått i vår västerländska civilisation – yttrandefriheten. Att angripa censuren på sociala medier, var inte en dag för tidigt. Idag använder miljarder användare dessa plattformar som de spenderar timmar på dagligen. Trump leker med döden när han står upp mot den djupa staten och globalisterna. Kennedy gick ett brutalt öde till mötes när han försökte göra samma sak som Trump gör nu.

Politisk korrekthet är den farligaste utveckling världen någonsin skådat, till och med farligare än nazismen, organiserad brottslighet och pandemier. Det som gör PK extra förrädisk är att den gömmer sig bakom en ”sminkad” fasad som ger sken av att den är för yttrandefriheten. Hur tänkte Twitter och andra aktörer när de beslutade sig för att införa politisk censur i Västvärlden och att de idoliserar metoder från gamla Sovjetunionen och Nordkorea. Vi kan själva se vad PK-kommunismen har gjort med Sverige och vilka enormt förödande konsekvenser den har haft. Sosseregimen uppskattar bara yttrandefriheten om den har den rätta värdegrunden. Det är så socialister ser på det.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: