Jimmie Åkesson inifrån SVT-värmen…  

https://www.svtplay.se/video/24909726/morgonstudion/morgonstudion-29-maj-06-00-2?start=auto

1:19:20 Jimmie Åkesson (SD) om opinionsläget:
Våra tidigare opinionssiffror var extremt höga.
  • Inte alls Jimmie! Dom 24 procent som SD hade i februari var fortfarande bara en knapp tredjedel av hela den opinion som finns gällande den absolut viktigaste frågan för Sveriges överlevnad, nämligen invandringspolitiken!
– Det finns inga konfliktlinjer under corona-krisen. Vi har en stor sammanhållning gällande bekämpningen av epidemin.
  • Tvärtom, Jimmie! SD borde naturligtvis varit snabba med att kräva karantän för alla som kom till Sverige efter att utbrottet i Kina och Italien blev känt. Samtidigt skulle all personal som jobbade inom sjukvård och äldreomsorg testats. Och vid behov sättas i karantän.
  • Dessutom tydliggör de höga dödstalen bland våra gamla det som vi hävdat under flera år; Kostnaderna för invandringen har inneburit nedskärningar av resurser för såväl sjukvården som – icke minst – äldreomsorgen. Den senare har använts som “integrationsarena”, där analfabeter och folk från andra kulturer har skyfflats in för att “ta hand om” våra åldringar.
Hela situationen bekräftar vad vi kritiker av Jimmie Åkessons politik hela tiden hävdat. Hans huvudambition har varit och är att “komma in i värmen”. Att bli bemött med artighet och respekt av programledarna vid SVT och övriga PK-etablissemanget. Helt underordnat för honom är vad som händer med Sverige och svenska folket!
Så istället för att riskera att bli utsatt för kritiska frågor och bemötande från PK-medierna, så kommer Jimmie även framgent att undvika radikala och kontroversiella utspel från sin position som partiledare. Han är helt nöjd med att få ett väljarstöd som garanterar honom en fortsatt plats vid köttgrytorna.
Det vi kan ställa vårt hopp till är att den dag Jimmie Åkesson återigen blir “utbränd”, så kanske det kan tillkomma en partiledning som sätter Sveriges överlevnad högst på agendan.
//Kenneth Sandberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: