De gröna asylaktivisterna i MP kräver och kräver medan S viftar på svansen för maktens skull

Vi måste ha ett val för att kunna påverka de sjuka människorna som styr vårt land.

Jenny Piper

Miljöpartiets nya migrationspolitiska talesperson, Annika Hirvonen Falk (vad hände med Rasmus ”babyface” Ling?), skriver idag ett debattinlägg i Aftonbladet där man återigen visar att man inte hör hemma i en regering.

Man undrar verkligen hur Miljöpartisterna i det här landet är funtade. Vindarna blåser tydligt kallare nu och väljaropinionen har vänt med ett stort motstånd mot fortsatt hög invandring, pengarna är slut och viktigast av allt – flera färska rapporter visar att migrationen inte är gynnsam för Sverige utan att det tar oändligt lång tid för nyanlända att komma i arbete medan många, särskilt invandrarkvinnor, aldrig får ett arbete utan istället blir en ekonomisk belastning för samhället.

Trots fakta på bordet fortsätter dock Miljöpartiet idogt att propagera för fortsatta öppna gränser och öppna hjärtan-politik genom att kräva att migrationspolitiken åter blir ”human”.

För att godtaga Migtationskommitténs förslag är dessa utgångspunkter centrala för de gröna:
*Stå upp för asylrätten
*Barn ska…

Visa originalinlägg 239 fler ord

One Response to De gröna asylaktivisterna i MP kräver och kräver medan S viftar på svansen för maktens skull

  1. euroM skriver:

    MP är inget annat än ett Globalistiskt marxistiskt lydparti till FNs marxistiska förstörelseplaner för i-länder nämligen ”migrant replacement” där i-länderna helt enkelt ska slås sönder demografiskt-ekonomiskt och kulturellt just med massmigration till dem. De internationella kabalerna vill via FN slå sönder länder som lyckats bra som Europa men även länder som SydKorea-Japan vill man förstöra med massinförsel av >U-landsmänniskor,tex de önskar att japan ska bestå av 40% importerade sk ”skräpfolk” för att de som det så vacket heter ”ska hjälpa en åldrande befolkning och säkerställa pensoionsfonderna” tyvärr är det många som köper den förklarings modellen bla svenska politiker har fallit offer för den beskrivningen ifrån FN 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: