Mikael Willgert och SRs journalist om agendan som styr Sverige.

Här är ett samtal mellan Swebbtvs Mikael Willgert och Sveriges Radios journalist Josephine Freje som diskuterar den agenda som styr Sverige. Samtalet skedde inför det program om Swebbtv som SR Medierna sände den 9 maj. Mikael förklarar att Swebbtv blev anklagade för att vara ”Vit makt”. Det ledde till att han började fundera över den agenda som styr Sverige och som han kallar den ”Mörka agendan”. Han menar att denna agenda handlar om pengar och makt och att den drivs på av den stora skattkista som Sverige har och som kan användas till olika projekt som inte ligger i skattebetalarnas intresse. Mikael menar att alternativmedierna arbetar för att avslöja den mörka agendan. Inspirerat av påståendena om Vit makt menar Mikael att de kanske snarast skulle kallas den Ljusa makten som vill kasta ljus över dessa frågor. Josephine menar att detta är intressanta frågor som hon vill ta med i programmet. Hon känner igen agendan ifrån sitt arbete som journalist där många är rädda att säga vad de tycker. (Läs mer)

Om att säga en sak och göra det motsatta

3 Responses to Mikael Willgert och SRs journalist om agendan som styr Sverige.

 1. S Eriksson skriver:

  Det KAN också vara så att den anlitade journalisten har någon över sig som bestämmer och sätter agendan, ansvarar för och utför klippningen.
  På tal om det så var Agenda på TV ovanligt tufft och gav ett ärligt intryck, jämfört med normen.

 2. hllviken skriver:

  JF Simonsson ser söt ut på bilden.

  Alltid något.

 3. euroM skriver:

  SVT-SR kontrolleras idag av samma typ av folk som äger övriga MSMedierna i Sverige eller tex i Usa alltså en extrem kulturmarxistisk antivit klick oftast tillhörande den etnoecentriska minoritetsfolk som tyvärr kapat alltför mycket makt bla då just medierna.
  ..och agendan då?? agendan man stödjer är den som bla EU-kommissionen signalerar via FN där officiella sanningar proklameras ut dagligen. opposition eller de med andra synsätt föklaras som dissidenter-terrorister eller tex sk ”vit makt” och annat nonsense. Lägg märke till att länder utanför vita områden och som värnar om sin nationalitet-homogenitet-särart-kultur aldrig beskylls för vara nassar eller extremister endast vita länder blir kallade sånt av de antivita kulturarxisterna…vars mål är att förstöra den vita kulturen och dess folk (se C Kalergi-white genocide på google)
  fler som förordar de vitas försvinnande är agenten Barbara Spectre som är verksam i Sverige faktiskt.

  Bild: Barbara säger tydligt vilka som vill att Europa skall förstöras
  hon gör alltså ingen hemlighet om det
  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: