BATIKHÄXPANIK: SEXSHOPPING I AFRIKA KRIMINALISERAS

Hahahaha, underbart.

ulsansblogg

Efter att en heterosexuell, vit, manlig kändis åkte fast i bordellrazzia har socialdemokraterna med ”Ättestupan” Strandhäll i spetsen snabbutrett behovet av en ny, hårdare prostitutionslag, Lex Paolo, som kommer att kriminalisera även svenska medborgares sexköp utomlands och ge hårda fängelsestraff.

Detta har, enligt initierade källor, orsakat veritabel panik bland Sveriges i Afrika sexshoppande batikhäxor. Redan innan detta dråpslag rådde begravningsstämning i de ålderstigna damernas led, då de på grund av Covid-19 och UD:s rekommendationer tvingats avboka sina sexresor – en sorg som enligt ögonvittnen nu förbytts i ren hysteri. ”Jag bara gråter och gråter” berättar Ingvor, 67, från Lindome. ”Jag vet inte när jag ska få träffa pojkarna igen! Vi får ju absolut ingen information om nånting här hemma.”

En stödgrupp för Gambiakvinnorna har nu bildats, där falangen Svenska Afghankommittén tagit på sig ansvaret att ge sina systrar nödvändigt stöd, oaktat att deras handlingar inom kort riskerar att falla utanför…

Visa originalinlägg 171 fler ord

2 Responses to BATIKHÄXPANIK: SEXSHOPPING I AFRIKA KRIMINALISERAS

  1. […] BATIKHÄXPANIK: SEXSHOPPING I AFRIKA KRIMINALISERAS — Varjager’s Weblog […]

  2. euroM skriver:

    så ganska lustigt att (S) stressar fram lagen ”LexPaolo” pg utav en ren påhittad saga om Roberto………den lilla etnoecentriska grupp(folk) som äger medierna i Sverige och även Globalt drar sig inte för att ljuga för sina läsare/titta för de anser sig rätt att göra så emot gentiles vilka de ser ner på………………………..
    CNN tex så är de allra flesta av det sk ”utvalda folket” trots att de utgör ca 1 % eller mindre av USAs befolkning. SVT har börjat få en liknande besättning där flertal chefer tillhör denna etniska minoritet.

    Bild: CNNs stab man häpnar verkligen…klicka bild för att förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: