Det är skillnad på folk och folk i ankdammen

Läsvärt

Jenny Piper

Det är otroligt tröttsamt att varenda kotte måste ge sin syn på Paolo Robertos sexköp och Facebook fullkomligen översvämmas av inlägg – det ena mer tårdrypande än det andra med fördömanden om hur förfärligt det är för såväl den prostituerade som Paolos familj. Flera politiker tar också tillfället i akt att utnyttja skandalen för att kräva hårdare sexköpslagar i diverse medier. Men när det nyligen framkom att Jimmie Åkesson varit otrogen med flera kvinnor som dessutom fått riksdagsplatser och andra karrärförmåner som belöning, då hette det att det var skvaller och att vi skulle låta dem få ha sitt privatliv ifred. Det är tydligt att det är skillnad på folk och folk i ankdammen!

Tänk om ämnet fått lika stor uppmärksamhet 365 dagar om året – även när kändisar inte åker fast – då hade man kanske kunnat förbättra situationen. Nu har hela historien tagit oproportionerliga proportioner.

Visa originalinlägg

One Response to Det är skillnad på folk och folk i ankdammen

  1. euroM skriver:

    ……denna typ av nyheter ovan är sk ”distraction news” ifrån MSMedierna för att få dig bli upptagen av rent nonsense och för det mesta helt uppdiktade hädelser..Vanligt i Usa men tydligen ökat här i Sverige senaste åren………….

    Bilden beskriver : …följer du mainstream media!? grattis i så fall får du inget veta dvs du serveras ständiga lögner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: