Ett stort lydnadsexperiment

Soros är globalisterna ansikte utåt. De vill ha total lydnad och kontroll.

ulsansblogg

Statsminister Stefan Löfven vädjade till Sveriges äldre, över 70, om att lyssna på rekommendationerna om distansering under en pressträff om coronakrisen för ca 2 månader sedan. ” Det är tråkigt att begränsa sig men det är för er egen hälsa”, sa han. Samtidigt hade större delen av Europa mer eller mindre satt sina befolkningar i karantän.

Större delen av världens befolkning har varit mer eller mindre lydig och gjort som världens ledare har sagt åt dem att göra. Hur har de lyckats med ett så gigantiskt experiment? Är detta det stora lydnadstestet inför införandet av en ny världsordning? Kanske – kanske inte! Men jag funderar på varför och vad går det hela ut på!

Det har förekommit en mängd experiment med människor tidigare. Experiment inom till exempel psykologi och samhällsvetenskap har lett till värdefulla resultat – samtidigt som försökspersoner har blivit grundlurade eller tvingats till plågsamma insikter om sig…

Visa originalinlägg 797 fler ord

2 Responses to Ett stort lydnadsexperiment

 1. euroM skriver:

  …många menar på att coronan är startskottet för sjösättningen av FNs agenda 21-30 (UN agenda 21) som är ett marxistiskt Globalt project som kabalerna/eliten driver som kommer resultera i överkontroll av individerna på många sätt där tex ”smart grit” där man kan spåra individerna i minsta detalj vad de gör och rör sig…………
  …en Världsregering ska alltså bildas där all makt utgår Globalt ifrån FN själva.
  UN-agendan går ut på att göra i-världens medborgare fattiga vilket vi kan se en början på nu när man glatt skapar massarbetslöshet i Europa och i Usa där sedan April till dags datum har uppåt ca 20miljoner arbetslösa pga den fabricerade av skumraskorg WHO coronahypen………………….
  Ni som missat Rosa Koire (usa) info om UN-agenda bör ta chansen
  —Rosa Koire – Behind the Green Mask:Un Agenda 21

 2. euroM skriver:

  här är videon:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: