Behöver Sverige fler moskéer?

När det byggs kyrkor i Saudiarabien, då kan vi godkänna moskéer.

Jenny Piper

Stiftelsen Växjö Muslimer har lämnat in en bygglovsansökan för en jättemoské i staden som bland annat ska ha ett 800 kvm stort bönerum och en 26 m hög minaret. Beslut om bygglov kommer att fattas inom tio veckor.

Nu planeras det för ytterligare en moské i landet, närmare bestämt i Norrland på Hertsön i Luleå, där Norrbottens islamiska center planerar att bygga ”Världens nordligaste moské”. Ordföranden för Norrbottens Islamiska Center menar att pengarna kommer samlas in från andra muslimer i Sverige genom internetbaserad ”mikrofinansiering”.

En mycket relevant fråga är om Sverige verkligen behöver fler moskéer? Det ska enligt uppgift finnas 17 kommuner i Sverige som har moskéer, med totalt 40 stycken moskéer/böneplatser.

Borås: 4 st.
Falkenberg: 1 st.
Göteborg: 6 st.
Helsingborg: 1 st.
Lund: 2 st.
Arlöv: 2 st.
Malmö: 16 st.
Mariestad: 1 st.
Stockholm: 11 st
Sundsvall: 1 st.
Trollhättan: 1 st.
Timrå: 1 st.
Uppsala: 1…

Visa originalinlägg 254 fler ord

4 Responses to Behöver Sverige fler moskéer?

 1. Blodsven skriver:

  Vi behöver varken muslimer eller moskéer i vårt land. Det är bara globalizterna tillsammans med ondskans lakejer och hjärndöda idioter som pådyvlar oss detta oönskade helvete…

 2. euroM skriver:

  ….islam är en påträngande trosuppfattning som ska bla säljas med böneutrop som kan upplevas störande för omgivningen….kulturmarxister i Sverige har fått kyrkor sluta med klockrigningar då de enligt kulturmarxister och europeisk kulturhatare är störande….däremot gillar man tydligen moskeoljud 🙂
  eftersom Sverige är ett sukulariserat samhälle bör vi inte tillåta en sån agressiv försäljning av trossats som tex Islam…
  kyrkorna tystnar men moskerna ökar och brölar ut sitt budskap,…kan det bli mer talande att Sverige håller på att uppge sig själv sitt land & kultur.

  Bild: bönetid för muslimer i Orelan-Frankrike,

 3. euroM skriver:

  OT – off topic
  …i Göteborg har man börjat med att prioritera sk nyanlända när det gäller vilken skola de vill gå i…migrnater kan vraka och välja hursomhelst vid valet av skolor däremot kan svenska elever bli plötsligt placerade i en skola mil ifrån hemmet…och skiljas ifrån sin tidigare klass med kamrater och långa resvägar…..
  vilket den nyinrättade marxistiska ”grundskoleförvaltningen gillar.

  ”……..Grundskolevalet i Göteborg hanteras av stadens grundskoleförvaltning från att tidigare ha skötts av stadsdelarna.
  De ska ha tagit emot mängder med vittnesmål om hur svenska barn nu skiljs från klasskamrater och placeras i skolor flera mil bort från hemmet, med långa pendlingstider som följd.
  Ett exempel är hur nioårige Gustav nu tvingast gå i en skola i det invandrartäta området Gårdsten.(som definitivt kommer ruinera hans skolgång ) dvs tvångintegration…….kodordet för ”white genocide”
  Göteborgs förvaltning motiverade det med att Gustav ”inte får plats” samt att det skulle få ”stora ekonomiska och organisatoriska konsekvenser för kommunen” om (den svenska) familjens skolval skulle tillgodoses”………………..

  ytterligare ett bevis för att svensken som helhet ses som inget man prioriterar övh taget bland politikerna…………

  mer om det här på länken
  https://samnytt.se/nyanlanda-ges-fortur-nar-de-ska-valja-skola-i-goteborg/

 4. euroM skriver:

  extra:………..FN-EUkommissionen-Sveriges riksdag + MSMedierna
  stödjer den inställningen som B Spectre säger-se bild :

  klicka för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: