Danmark lyckas med sin migrationspolitik – fler flyktingar utvandrar än invandrar

Hur kan det vara en sådan stor skillnad mellan resten av Norden och vårat kära Sverige???

Jenny Piper

Att Danmark har bedrivit en ansvarsfull migrationspolitik de senaste åren har länge märkts av och nu kommer ytterligare ett bevis i en ny analys från Migrations- och Integrationsdepartementet som har tittat på hur många flyktingar och anhöriga till flyktingar som in- och utvandrat under åren 2011-2019. Resultatet visar att det för första gången sedan 2011 är fler med flyktingbakgrund som lämnar Danmark än det reser in nya flyktingar i landet.

Det är främst flyktingar från Somalia, Syrien, Irak och Bosnien-Hercegovina som i högre grad utvandrar från Danmark än invandrar. Vad gäller flyktingar från Eritrea och Afghanistan var det däremot fler som ankom till Danmark än som lämnade landet igen. Enligt analysen översteg antalet utvandrade flyktingar med cirka 730 personer under 2019.

Nästa år ska landets kommuner mottaga 600(!) flyktingar – ungefär så många som söker asyl i Sverige under en månad nu i coronakrisen.

Migrations- och integrationsminister Mattias Tesfaye (S)…

Visa originalinlägg 200 fler ord

One Response to Danmark lyckas med sin migrationspolitik – fler flyktingar utvandrar än invandrar

  1. euroM skriver:

    …….om Danmark och även Sverige skulle erbjuda 0 bidrag som Portugal gör så skulle migrantinvasionen sluta redan imorgon i princip…………………till Portugal söker sig inga flyktingar-migranter övh taget då där finns inget att hämta för dem 🙂
    Skulle vi i Sverige stoppa bidragen till de som är här och börja kräva arbetsprincipen så skulle 90% lämna vårt land omedelbart och söka lyckan någon annanstans som tex ett annat dumland som Tyskland som även de viftat med feta checkar(bidrag) till migranter…….

    Bild: Sverige e bra,man får gratis allting o pengar utan att jobba 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: