Migrationsdebattens motsvarighet till hardcore antivaxxare

Klockrent.

WTF?

Såg ett program på SVT häromdagen som heter Utrikesbyrån och avsnittet handlade om  vaccinationsmotståndare. Egentligen finns inte så mycket att säga om vad de sa om själva ämnet då jag anser att de har helt rätt ang vaccin. Det ÄR faktiskt en enorm lyx att kunna slippa riskera drabbas av farliga sjukdomar och är man hårdnackad motståndare till det så är man i mina ögon rätt tokig.

Medverkande i programmet är Karin Bojs från DN, Emma Frans som ofta är med i SVT men även andra kanaler och Christophe Premat, en fransk statsvetare som verkar i Sverige och så programledaren Johan Ripås.

Det intressanta är hur de diskuterar antivaxxarna, de påpekar att det inte spelar någon roll vad medicinska studier säger, att det är bortom rimligt tvivel att vaccination är bra, att de hänvisar till någon hittepårapport som sagt att barn får autism och att den rapporten, som är…

Visa originalinlägg 865 fler ord

3 Responses to Migrationsdebattens motsvarighet till hardcore antivaxxare

 1. euroM skriver:

  ………..”Egentligen finns inte så mycket att säga om vad de sa (SVT-utrikesbyrån) om själva ämnet då jag anser att de har helt rätt ang vaccin. Det ÄR faktiskt en enorm lyx att kunna slippa riskera drabbas av farliga sjukdomar och är man hårdnackad motståndare till det så är man i mina ögon rätt tokig.”……………..???

  …där satt man tydligen och promotade vacciner som världens frälsning vilket måste gjort Bill & Linda Gates lyckliga att man sätter tilltro till dem och industrin som helhet…………………….hela den moderna medicinska vetenskapen är bygd på ”hokus pokus” och rena lögnerna som tex nu skapandet av den ”livsfarliga coronan” covid-19 enligt WHO och CDC-usa med skumraskfiguren dr.Fauci i spetsen..
  som gillar att lockdown hela USA pga covid-19. vad man vet idag är att i många vacciner finns en hel del skumma tillsatser som inte ska vara där bla Thimerosal (ethyl mercury)…ett ämne som anses som 2nd giftigaste som finns övh taget……skall alltså in i blodbanorna..
  ett ämne som fanns/finns i bla Gardasil mot HPV virus som påstås ge cancer,andra ämnen är alliminium som kan även de orsaka sterilitet liksom thimerosal….

  bra artikel om vacciners risker:
  —Vaccines & Infertility—-
  http://theothersideofvaccines.com/2019/03/vaccines-infertility/

 2. euroM skriver:

  hos den populära LondonReal channel Youtube intervjuas md Kaufman (NY) om
  vad som ev kan väntas ang vaccinationer framöver och där den suspekta Bill Gates foundation spelar en stor roll i säljandet av
  mem hokupokusvacciner för allt och alla framöver och Kaufman menar på att efterspelet av covid-19 kan bli att folksamlingar framöver förbjuds dvs att man helt enkelt kommer fortsätta med ngn sorts form av karantänliknande situation………….något som FN/WHO gillar då det syncar 100% med deras världsplan om en kontrollerad befolkning (se Rosa Koire-behind the green mask-youtube)
  här är en del av Londonreals intervju med md.Kaufman

  —WHAT DOES BILL GATES HAVE TO DO WITH A CORONAVIRUS VACCINE? Dr. Andrew Kaufman On London Real—

 3. euroM skriver:

  ….till sist:….en tysk biologi dr Stefan Lanka erbjöd 100000 euro till den eller de som kunde bevisa att mässlingen orsakas av ett virus….till slut var det någon som viftade med 6 publikationer om virus orsakade just mässlingen men förlorade i domstol och de 100000 euros betalades aldrig ut 🙂

  —-Biologist Proves Measles Isn’t A Virus, Wins Supreme Court Case Against Doctor—-

  ….In a recent ruling, judges at the German Federal Supreme Court (BGH) confirmed that the measles virus does not exist. Furthermore, there is not a single scientific study in the world which could prove the existence of the virus in any scientific literature. This raises the question of what was actually injected into millions over the past few decades???……
  frågan är då!! vad är corona covid-19 för något???

  mer på länken nedan om Stefan Lanka och mässlingen
  https://www.preventdisease.com/news/17/012717_Biologist-Proves-Measles-Isnt-Virus-Wins-Supreme-Court-Case.shtml

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: