Tallinger intervjuar visselblåsare på Löwenströmska sjukhuset: De stänger in dem på rummen med konstaterad covid-19 de ger dem inte syrgas och sätter in plastpåsar i rummen.

Sverige i dag.

SveaNews

Dr Jon Tallinger intervjuar visselblåsare Johnnie Eriksson, 35 år, som jobbar på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby.

Han har fått höra sånt som han inte skulle höra egentligen, säger han. Han jobbar som städare och vaktmästare, men han är omtyckt av personalen och de berättar för honom.

Han berättar att på en av avdelningarna, avdelning 36, är de intagna patienterna i karantän. De ska sitta i karantän på sina rum i sex månader.

I torsdags var det fem personer på avdelning 36 och två personer på avdelning 35 som var konstaterat smittade med covid-19, berättar han. De är inlagda med rättspsykriatisk tvångsvård. De ska isoleras på sina rum i sex månader har personal berättat för honom. Avdelning 36 har suttit i två veckor nu. Han vet inte om någon har dött.

De som är sjuka och har andningsbesvär får ingen syrgas. Det har nämligen inte kommit någon beställning om syrgas…

Visa originalinlägg 361 fler ord

3 Responses to Tallinger intervjuar visselblåsare på Löwenströmska sjukhuset: De stänger in dem på rummen med konstaterad covid-19 de ger dem inte syrgas och sätter in plastpåsar i rummen.

 1. euroM skriver:

  …..hur Löwenströmska kunnat identifiera covid-19 är en gåta då den i princip inte existerar annat än i den medicinska psudovärlden..inga testkit i världen kan snabbt avgöra det hela inga sk topsings i svalg-näsa som visats görs bla i USA kan snabbt avgöra det….endast via dyra electonmicroscop kan man se något och då är det som md.Kaufman (usa) menar på sk exsomer som övh taget inte är något virus utan en del av cellerna bla i lungorna………
  så glöm sk ”snabbtester” vilket är nonsens……
  däremot kan tänkas att corona som verktyg är ett bra sätt att göra sig av med sk dissidenter till systemet…………..
  (googla md.Kaufman covid-19)

  här är ytterligare en läkare som ser corona som någonting annat än ett pandemiskt virus. Googla Buttar covid-19 så hittar ni fler videon av honom, här är en nedan
  —-Dr Buttar Accuses Fauci, Gates & The Media For Using COVID-19 To Drive Hidden Agenda—-

  • Blodsven skriver:

   Oavsett smitta eller ej, så råder det inga tvivel om att makten vill ta död på våra gamlingar. Må de ansvariga brinna i helvetet, för de kommer inte att straffas i vår värld….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: