Miljöpartiet håller stolt fast vid krav på öppna gränser på skattebetalarnas bekostnad

MP vill dränera våran ekonomi och sätta oss på fattighuset. Vi skall vara tvungna att tigga pengar för att överleva. MP hatar tillsammans med Centerpartiet och Vänsterpartiet verkligen Sverige och dess folk.

Jenny Piper

I dagens Expressen skriver Alice Bah Kuhnke en replik på Moderaternas debattinlägg nyligen, där M krävde att S skulle bryta med MP i migrationsutredningen på grund av den oansvariga migrationspolitiken som förts de senaste åren.

I den mycket korta repliken (i princip tre stycken) deklarerar Bah Kuhnke att medan andra partier vikt ned sig står MP stolt kvar som asylrättens försvarare. Hon har tydligen glömt att även Centerpartiet och Vänsterpartiet gör gemensam sak och värnar asylrätten på samma sätt, men det är viktigt att visa att MP minsann står stadigt och ensamma när det blåser kallt.

Budskapet till Moderaterna är enkelt:
”Det huserar gröna flyktingkämpar i Rosenbad – deal with it.”

Med argument som detta, utan att med en bokstav nämna vem som ska betala för migranterna och deras anhörigas uppehälle, visar Miljöpartiet ännu en gång att de är ett extremistparti som inte tar ansvar varken för landet eller dess…

Visa originalinlägg 106 fler ord

One Response to Miljöpartiet håller stolt fast vid krav på öppna gränser på skattebetalarnas bekostnad

 1. euroM skriver:

  …någon kallade Milöpartiet MP för ”de gröna khmererna” vilket är ganska passande då de ju faktiskt mem är ett extremt marxistiskt-kulturmarxistiskt parti som är förklätt till ett miljöparti….och som mao företräder ganska tydligt FNs hegenomisträvanden om ”Sustainable Developmnet” program som tidigare gick under beteckningen UN-agenda 21/30 vilket helt enkelt är ett marxistiskt Globalt projekt där alla länder ska ge upp sin nationalism och gränser och låta big daddy UN-FN själv styra allt/alla från FN byggnaden……av anonyma tjänstemän…..
  (se vidare UN-agenda 21- Rosa Koire-behind the green mask-Youtube)
  MP är alltså antivit-antieuropeisk dvs kulturmarxistiskt parti och som troligen har C Kalergi som en av sina stora hjältar-han som var EUs fader och som förespråkade om att skapa ”ett nytt europeiskt folk-ett folk som är mixade med just U-landsmänniskor och som ska vara identitets och historielösa mao robotar helt enkelt som eliten vill ha…..

  här är de principer som MP troligen antagit
  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: