Plötsligt seglar gummibåtarna hem igen – migranterna flyr Europa på grund av corona

Tyvärr är det nog inte på riktigt. Bidragen lockar mer än någonsin.

Jenny Piper

Rädslan för coronaviruset och den omöjliga situationen för migranter under tiden som Sydeuropa är nedstängt, får migranter att resa tillbaka hem.

De lukrativa människosmugglarna har dock snabbt funnit sig tillrätta med den nya situationen och gör sig en rejäl slant på att organisera ”hemresetrafiken”.

En grupp med 100 marockanska migranter tog sig till exempel till en öde strand i södra Spanien på avtalad tid, där två stora gummibåtar stod redo att segla dem över Gibraltarsundet. Runt 40.000 kr fick migranterna hosta upp – business as usual med andra ord, bara att båten mellan Afrika och Europa går åt andra hållet.

Huruvida det här sker i strid ström, eller om det var denna enstaka händelse det är fråga om, förtäljer inte historien eftersom artikeln är låst. Att migranter skulle börja med själv-repatriering hade dock varit ett önsketänkande – pandemin skulle i sådant fall lyckas med det som våra ryggradslösa och korrumperade…

Visa originalinlägg 301 fler ord

One Response to Plötsligt seglar gummibåtarna hem igen – migranterna flyr Europa på grund av corona

  1. euroM skriver:

    ..ganska fantasifull historia om marockaner som flyr det hemska covid-19 Europa och hem till tryggheten och dessutom hosta upp med 40000kr (som grupp eller per person??) …nej mer troligt att NGOs och Soros foundation sätter dessa i Nordafrika för att troligen komma igen när coronan lagt sig………………Soros med elit som vill se Europa förstöras tänker inte ge upp utan dessa onda oligarker-kabalister kommer fortsätta sina illgärninga emot Europa

    Bild: en ”exsome” som WHO döpt om till en farlig pandemivirus
    dessutom färglagd…finns tom blå variant på nätet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: