Målare eller advokat

Det kan inte finnas någon som tror på dessa lögner längre. Om du inte är en av de kvinnor som behöver dessa ”barn” i din säng.

WTF?

Med jämna mellanrum dyker det upp sk ”snyftare” i bl a SVT där man skriver så man ska tycka synd om en person som då ska ha drabbats hårt men framför allt orättvist. I en snyftare så bortser man alltid från det som de facto gäller i situationen som är, man bortser från massor av förmåner osv som personen fått, förmåner som ibland är helt bisarra. Man bortser från, eller låtsas som om det är nåt helt normalt, och det allra minsta någon kan kräva av t ex Sverige.

I förrgår var det om en Abbas som ska utvisas

Vad det handlar om är alltså en som kom 2015 som sk ”ensamkommande barn”. Denna grupp har fått så mycket förmåner att man häpnar men ÄNDÅ så räcker det inte utan de ska ha mer. Han läser till målare säger han men funderar på att bli advokat. Jovisst. Advokat eller målare…

Visa originalinlägg 744 fler ord

One Response to Målare eller advokat

 1. euroM skriver:

  …..de ensamkommande är inte speciellt ensamma då efter de fått ”green card” dvs uppehållstillstånd plötsligt hittar både far/mor syskon och tom morfar-farmor osv…………………flera av dem har dessutom antagligen ljugit om att deras föräldrar inte är i livet och får på så sett ett extrbidrag till + alla de andra förmånerna de har..
  de allra flesta kommer ifrån Iran och har antagligen växt upp där och tom haft jobb där…………..
  Sverige är tämligen unikt att man övh taget släpper in folk som inte kan bevisa varifrån de kommer och som dessutom medvetet försvårar för myndigheterna på alla sätt……..en del är tom så fräcka att de lyfter bidrag ifrån flera länder samtidigt..tex Tyskland Sverige.
  …hur många hazarer som finns i Sverige idag vet nog ingen…7000-11000 eller fler…iom att svenska politiker viftar med alla förmåner för migranthorderna i U-länderna så kommer det hela tiden fler som vill ha ett ”gratisliv” all inclusive………….
  PS. den här gruppen är ofantligt dyr och en individ kan kosta uppåt 1 milj/året……..bildens migranter kunde istället gett 15-20 st sjuksköterskor heltid/året

  Bild: en grupp ensamkommande barn ca 2015 i Sverige
  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: