NÄR SKALL REGERINGEN AGERA?

Jag ställer mig frågan om det är ett planerat sätt att rensa ut gamla svenskar? De som enligt våra politiker enbart är en börda då de kostar pengar som annars kunde ha gått till massinvandringen.

För en vecka sedan var Folkhälsomyndigheten försiktigt positiva vid mer eller mindre varje presskonferens. Anders Tegnell pratade om en platå och vissa tecken på en minskande utveckling. Idag hör jag inte några positiva tongångar längre, utan snarare varningar.

När jag betraktar statistiken så tycker jag att det tyvärr finns vissa tendenser på att det istället kan börja öka. Sannolikt kan det bero på folk har vant sig vid detta tillstånd och inte är lika försiktiga längre. Jag känner själv tendenser åt det hållet men jag fortsätter med mitt eremitliv.

Anders Tegnell pratade om en platånivå på ca 60 avlidna per dygn. Men statistiken visar att platånivån ligger på ca 90 avlidna personer per dygn. Det är 50 procent högre än vad statsepidemiolog Anders Tegnell sa i förra veckan. Kommer antalet avlidna gå upp eller gå ned kommande dagar och veckor.

FHM antal avlidna glidande medelvärde per dygn 16 april

Socialdemokraterna går fortsatt framåt i opinionen och når nu över…

Visa originalinlägg 143 fler ord

One Response to NÄR SKALL REGERINGEN AGERA?

 1. euroM skriver:

  Folkhälsomyndigheten följer bara de direktiv som WHO anger och de spelar med i fulspelet om covid-19 som en farlig pandemi virus..
  det är fler i den här Globala lögnen politiker sjukhusledningar och sådana som Tegell som mem är en WHO agent och går FNs ärenden definitivt……………pandemin är en bluff definitivt (se vidare inlägg tidigare här där viruforskare faställt att covid-19 är en del av cellen och alltså inte en farlig virus som seglar omkring i luften)
  Flera läkare bla i CA har upptäckt att ”alla avlidna på sjukhusen ettikeras som ”coronaoffer” därav de hypade siffrorna-de får alltså coronastämpel oavsett orsaker)
  ..men varför skulle WHO och myndigheter bluffa ???
  …jo helt enkelt den är att ”via Globala Hot så kan man få länder-folk dit man vill” dvs det som Kissinger gick ut med för ca 2 veckor sedan nämligen ett erbjudande till alla länder att acceptera en ”Världsregering” sittandes då i FN mao ett genomförande av UN-agenda 21/30 mao…..

  —Dr. Andrew Kaufman’s research shows COVID-19 is an exosome which exists normally in our lung cell fluid.—

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: