Post corona är det som borde oroa mest i dessa tider

Det kommer att vara precis som andra gånger. Vi var inte beredda.

Jenny Piper

Jag har från början varit emot att stänga ned världsekonomin på grund av coronaviruset och att inte vara en alarmist i coronatider har sina baksidor. Jag har till exempel fått ta emot mycket skit för att jag tycker att det är bra att Sverige inte har stängt ned hela samhället inklusive grundskolan samt för att jag uppmanat människor att inte sprida onödig skrämselpropaganda.

Nu börjar det komma fram studier som påvisar att viruset kanske inte var så allvarligt som man först befarat, även om det är mycket smittsamt och nu kommer ifrågasättanden om det var så bra att stänga ned så som man gjort i många länder. Detta lär framtiden få utvisa för just nu det fortfarande för mycket osäkerhet inblandat. En sak är i alla fall säker – post corona kommer att bli tufft.

Vården är en sektor som kommer få det ännu svårare. Jag arbetar för närvarande inom…

Visa originalinlägg 252 fler ord

2 Responses to Post corona är det som borde oroa mest i dessa tider

 1. euroM skriver:

  …..corona covid-19 är troligen tidernas största scam och bluff ifrån en tvivelsam org som går under beteckningen WHO….tidigare kända och troligen i samma kategori är sars+ebola dv även de troligen konstruerade hot ifrån WHO….
  enligt forskare så är covid-19 viruset inget annat än en byprodukt ifrån våra egna celler som aktiveras under tex stress och även yttre faktorer…alltså inget som flyger omkring i luften eller sitter på handtag etc………………….den här cellprodukten kan endast ses med starka elektronmikroskop och inget annat den är dessutom färglös och alltså inte illröd som MSMedierna vill får dig att tro…

  se videon där dr Kaufman diskuterar detta
  troligen har Världssamfundet blivit ordentligt lurade av FN med WHO

  —dr. andrew kaufman research shows covid-19 is an exosome—

 2. euroM skriver:

  PS: …coronan samt klimathotet är 2 av FNs verktyg för att hota omvärlden Globalt för att få med alla i FNs agenda 21/30 där ju FN ska styra allt och alla ….effekten av detta ser vi redan en del antydningar på just att man i smyg inför vissa restrektioner i samhället med FNs agenda 21 som grund……bla har en politisk person hävdat i Sverige att ”det kommer bli vattenbrist pga av coronan” som ursäkt ges att-svårt få in de kemikalier man behöver till ledningsvattnet som tex klor (föv som är väldigt giftig substans och kan ge hudallergier)…men de som studerat FNs agenda vet att de eliten vill kontrollera vatten och ev privatisera den……………..
  …en annan smyginförsel av FNs marxistiska agenda om att förbjuda privat odling har man sett nu i bla England där plötsligt grönsaksfröer försvunnit ifrån butikshyllorna………allt detta är en anpassning till
  Sustainablel Development-UN agenda 21/30 där i princip all privat odling blir förbjuden………………………….så var observanta på att ev fröer av olika slag plötsligt försvinner i utbudet……………..

  mer om UN agenda 21/30 vilket är en Global marxistiskt projekt
  se mer på Youtube-Rosa Koire-”behind the green mask”

  Bild: FN vill kontrollera det mesta i Världen och införa dessutom en Världsregering pga de fabricerade hoten som klimat och nu covid 19
  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: