HELT OTROLIGT

Det här är effekten av diktaturens lydiga medier. Ingen kritik framförs. Inga kritiska frågor ställs. Lögnerna är det enda som är kvar. Men det är Sifo. De som har de sista åren haft den sämsta statistiken.

Igår kom en Sifo-undersökning som visade en uppgång för Socialdemokraterna med hela 6,8 procentenheter sedan förra mätningen. Helt otroligt!

Sossarna

Socialdemokraterna ökar från 23,8 till 30,6! Vad tänker folk med?

Det här är anledningen till varför jag inte tror på Sverige längre. Folket är så fullständigt indoktrinerade av vänstern, att stora delar av folket förlorat förmågan att tänka självständigt.

Att svenska väljare går tillbaka till socialdemokraterna är minst sagt obegripligt om de varit det minsta intresserade av utvecklingen av coronaviruset och convid 19 i Sverige. Hur kan man ha förtroende för den sittande regeringen? Om media varit intresserade och rapporterat om utvecklingen och skillnaden mot våra nordiska grannländer hade kanske siffrorna sett annorlunda ut. Samtidigt får jag gratulera oppositionen till deras ”lyckade” arbete.

Det här är verkligheten idag.

Norden antal smittade 20200409

Sverige har tagit en betryggande ledning i Norden över antalet smittade och utökar försprånget för varje dag. Är det därför Socialdemokraterna belönas av…

Visa originalinlägg 168 fler ord

One Response to HELT OTROLIGT

  1. euroM skriver:

    ….SIFO styrs av de som kontrollerar Riksdagen och dess politiker så iom det så är dess undersökningar i princip av värde 0, sk beställda ”önskeresultat” serveras fram helt enkelt…………..

    se videon ifrån ”Autodidactic-channel” Youtube där folk som filmat akutmottagningar i USA under Corona-influensan för att sas göra en undersökning för att se tillströmmningen av patienter…resultatet blev häpnadsväckande minst sagt :

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: