Vem kan vi lita på?

Regeringen har alltså fått större makt men delegerar denna makt till myndigheterna! Regeringen vägrar alltså att ta ansvar för den makt som de har fått! Myndigheterna ska ju bara verkställa regeringens beslut!

ulsansblogg

Allt sätts på sin spets nu i influensatider. Vi har en mängd organisationer som ska bidra till solidaritet och en enad befolkning. Många människor är anställda inom dessa organisationer med höga löner och talar ofta och gärna om att vi måste samarbeta oh hjälpas åt.

Under FN:s krismöte om corona höll generalsekreterare António Guterres ett ödesmättat tal.

– Covid-19 hotar hela mänskligheten, och hela mänskligheten måste slå tillbaka, säger Guterres.

Just det! Hela mänskligheten! Det tolkar jag som att alla måste hjälpas åt. EU borde stå enade då det gäller att hjälpas åt med hur de olika länderna ska få fart på sin ekonomi igen efter krisen. Men … enligt SR …

Fiasko för EU:s finansministrar som inte lyckats enas om stimulanspaket för att bemöta den ekonomiska kris som följer av coronautbrottet. Efter förhandlingar hela natten avbröts samtalen utan uppgörelse.

Finansministrarna började sitt möte i går eftermiddag, satt och förhandlade…

Visa originalinlägg 584 fler ord

One Response to Vem kan vi lita på?

 1. euroM skriver:

  ….Under FN:s krismöte om corona höll generalsekreterare António Guterres ett ödesmättat tal.
  – Covid-19 hotar hela mänskligheten, och hela mänskligheten måste slå tillbaka, säger Guterres……… faktum är att det inte är influensan själv dvs covid-19 som är Världssamfundets stora hot utan de som spelar upp denna psyop dvs eliten eller ”the controllers” som man ibland kallar dem som är det stora hotet.
  Det är elitens kabaler som sätter dagordningen i Världen och i Sverige-de som David Icke kallar för ”the shadowgovernment”.

  FN har alltså ett stort intresse att dramatisera hela denna incident som mycket de bara kan i förhoppningen om att kunna sjösätta UN-agenda 21/30 den om en total marxistisk Värld där FN själva styr allt och alla 100%. . Coronakrisen är ett utmärkt spelupplägg för att fålla in alla länder i den nya världsordningen och uppge sin suveränitet och nationsgränser mm…………..
  EU vill att man gemensamt tar jättelån troligen då ifrån IMF-WB-ECB mfl för att försöka hjälpa den skadade ekonomin i Europa…ägarna till dessa banker tillhör i princip samma folk som styr FN dvs internationella banksters och finansvärlden

  mer om UN-agenda 21/30 se Rosa Koire-behind the green mask på YouTube

  Bild: en av kabalernas frontfigurer H Kissinger säger det som
  Rockefeller sagt att genom globala hotbilder (som tex corona-covid-19) så kan eliten få igenom sina agendor då folken kommer acceptera i princip vad som helst….
  klicka på bild för att ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: