Förstår svenskarna vad som är på väg att ske?

Jag är rädd för att Jenny har rätt. Folk tror fortfarande att staten är de som skall ta hand om oss. De vill ha lydiga tjänstehjon som inte vågar opponera sig.

Jenny Piper

Vartefter krisen fortskrider hör man allt oftare bekanta som ifrågasätter om människor överlag förstår vad som är på väg att hända eller om de är så dumma att de verkligen tror på att regeringen har full kontroll och att vi kommer gå igenom det här utan några särskilda skråmor.

Att all fokus är på viruset i sig är inte så konstigt eftersom våra styrande i vanlig ordning inte vill att människor ska få insikt om hur illa ställt det egentligen är med landet – samma tillvägagångssätt som vi sett när våra politiker i decennier gjort gemensam sak med media vad gäller den extremt oansvariga migrationspolitiken samt det intetsägande arbetet mot terror och extremism, vars konsekvenser man försökt dölja men som definitivt gett landet en rejäl slagsida.

Men trots att pandemin skapar död och lidande så är det snarare effekterna av den ekonomiska kraschen som folk borde bli mer varse om…

Visa originalinlägg 287 fler ord

One Response to Förstår svenskarna vad som är på väg att ske?

  1. euroM skriver:

    ……en YouTube kanal anser att de italienska coronaoffren är sockrade till absurdum där i princip nästan alla som dör på italienska sjukhus oavsett orsak går in i corona-statistiken…
    frågan är om Sverige följer den italienska bedrägeriet med antal döda osv………………………..
    —–Italy is Lying About Their Coronavirus Death Numbers—–

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: