Lögner, brist på förståelse och egoism i coronatider

Sunda ord.

ulsansblogg

Hur många som dör i influensa varje säsong varierar kraftigt. Det rör sig om mellan ett par hundra uppemot två tusen personer, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. Och i år verkar det hamna på en hög nivå.

– Riktigt vad den höga dödligheten beror på vet vi inte, med det finns flera faktorer som spelar in. Som att viruset i hög grad drabbat äldre, och så har vaccinskyddet fungerat sämre än under tidigare år, säger Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.

Ovanstående handlar om influensautbrottet 2017! Siffrorna för 2017 var mycket högre än vad de är just nu. Jag hittade några grafer om dödsfall i förhållande till influensa. De bekräftar att Covid19 inte utmärker sig speciellt då det gäller dödsfall i Europa.

Gå gärna in och studera graferna ingående i länken över graferna. Men jag är mest intresserad av dödligheten i Spanien och Sverige.

Varken Sverige eller Spanien har högre dödlighet än vid…

Visa originalinlägg 1 299 fler ord

One Response to Lögner, brist på förståelse och egoism i coronatider

 1. euroM skriver:

  …behändigt nog så har man på flera håll i Europa märkt kistor med sk corona-offer med ett ”dropp-märke” dvs corona ”och får ej öppnas”-vilket smart drag för att på så sätt kan ingen kontrollera vad som finnes däri…och för det mesta är de tomma helt enkelt-no one there 🙂 de dödstal som angetts/ers av myndigheterna är rena falsarierna och rena påhitten för att berättiga sk ”lock-down” av samhällen och länder och därmed göra dem fattiga med ekonomisk kaos. Eliten arbetar efter mottot” skapa problem för att sedan lösa dem” dvs order out of chaos metodiken……………
  ..och som ”gubben i lådan” dyker nu en av kabalernas frontfigurer H Kissinger upp och erbjuder Världssamfundet en Världsregering som ska ge alla trygghet – där han påstår att endast en Världsregering kan lösa problem som (den fabricerade) coronan tex………
  Man arbetar alltså med rädslor för att få igenom sina agendor-

  Vad vi ser är helt enkelt ett försök att implementera UN-agenda 21/30 vilket helt enkelt är ett nytt marxistiskt Globalbygge som beskrivs mer av Rosa Koire-behind the green mask på YouTube

  mer om Kissingers erbjudande och förslag på Världsregering där FNs anonyma ovalbara tjänstemän ska styra allt och alla…….

  —Kissinger says ‘even US’ can’t defeat Covid-19 alone. His solution? Global NWO government, of course —–
  https://www.rt.com/op-ed/485127-kissinger-new-order-defeat-coronavirus/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: