Kloka ord av Olle Ljungbeck!//Kenneth S.

Regeringen skall i sina beredskapsplaner (som katastrofalt nog saknas i dag) spela med möjliga händelser och katastrofer och måste då lagerhålla utrustning som kan behövas för sådant som krävs vid svåra epidemier t ex som i dag Coronan. Men måste också kalkylera med krig och naturkatastrofer, epidemier etc. Här ser vi att regeringen har totalt ignorerat sådana beredskapsplaner och därför inte har något lager av i dag nödvändig och självklar utrustning för att möta t ex Coronan. Självklart är detta synnerligen allvarligt och måste leda till konsekvenser för regeringen. Den har inte på något sätt levt upp till grundlagens krav på beredskap för oförutsedda händelser.
 
Regeringens totala brist på beredskapsplaner och där med följande beredskapslager är så fruktansvärd att ansvar måste utkrävas. Eftersom regeringens skyldighet är tydligt angiven i t ex grundlagen finns inga förmildrande omständigheter utan den måste med Stefan Löfven i spetsen  ställas till ansvar. En riksrätt är självklar enbart genom att jämföra hur andra länder, inte minst våra grannländer tagit sitt ansvar. Jämfört med bl a Finland framstår Sverige vad gäller beredskapsplanering och beredskapslager men också framförhållning i andra viktiga frågor som en katastrof.
Finland har beredskapslager som räcker långt fram i tiden. Men även vid en jämförelse med andra länder framstår Sverige som kanske det sämsta av alla med de mest ansvarslösa politiker som för varje dag för Sverige närmare stupet.
 
Ett annat exempel på detta är t ex att Tyskland har 28000 intensivvårdsplatser medan Sverige har 523!
 
Landsförrädaren Stefan Löfven har begärt att riksdagen skall ge honom totala befogenheter så han inte behöver begära riksdagens godkännande utan ensidigt kan besluta i frågor rörande Coronans verkningar! Att ge en psykopat total makt innebär en demokratisk kapitulation men självklart också ett allvarligt hot mot landet och dess invånare. Stefan Löfven har hittills i så gott som alla frågor visat sig totalt oduglig. Han är ansvarig för massinvandringen och den katastrof den lett till på så gott som alla områden. Då frågade han inte folket utan tog besluten i strid mot Grundlagen. Massinvandringen är det största brott som någonsin begåtts mot svenska folket. Ett medgivande om ovanstående fullmakter innebär att övriga partier blir medskyldiga till vilka beslut som Löfven än fattar..!
 
Till det parti jag är medlem i – Sverigedemokraterna (SD) – vill jag klargöra. Stödjer SD fullmakter åt denne usling – Stefan Löfven – kan
partiet inte längre räkna med min röst.

3 Responses to Kloka ord av Olle Ljungbeck!//Kenneth S.

 1. S Eriksson skriver:

  Så många kriser som landet har gått igenom, och vid varje har det visat sig att beredskapen bara och knappt finns på papperet och inte så mycket i verkligheten. Ansvar, vad nu det är kan nog väldigt många ta lite lätt på tyvärr. För att det du önskar ska kunna ske måste nog andra politiker eller de i typ lagrådet reagera starkt, det bör de göra för det finns anledning.

 2. euroM skriver:

  Löfven (S) samt i princip övriga partier i riksdagen (SD accepterade tyvärr Löfvens emansväldes förslag) har i princip lagt sig platta för
  för FNs idé om en Världsregering men för att nå dit måste i-länderna däribland Sverige förstöras ekonomiskt så mycket det bara går för att sedan folket ska be om hjälp vilket då man erbjuds FNs beskydd dvs att låta FN styra och bli en överstatlig maktcentra för Sverige-Europa samt vad eliten önskar hela Världen………….
  så Löfvens uppgift nu är att sänka Sverige ekonomiskt på alla sätt genom karantän och tom utegångsförbud ….på 2 veckor men troligen kommer den bli på obestämd tid…….
  denna maktbefogenhet kan fortsätta då man ev måste det pga nya hotande falska virushot ifrån WHO i Världen framöver……….allt är ett maktspel som FN med WHO spelar på…….tyvärr är det ingen som synar deras bluff om farlig pandemi….som är en psychological operation-psyop en form av krigföring emot Världssamfundet helt enkelt…….corona covid-19 corona är en psyop för att sjösätta FNs globala program
  UN-agenda 21/30 där man vill bygga en Global marxistisk värld
  styrd av FN själva……….
  man vill då bla förbjuda:
  1.privat ägande
  2.privat odling
  3.avfolkning av landsygden
  4.slå sönder familjen
  5.tvinga in befolkningen i jättestäder sk megapolis
  6.begränsad rörelsefrihet max ca 3-4 km ifrån boende för alla

  mer om det berättar Rosa Koire-behind the green mask-YouTube

  Bild: lite av FNs planer för Världen
  klicka bild för ev förstora den

 3. euroM skriver:

  …kolla gärna in ”wakeupglobe-channel” ifrån Sverige som tar upp många obekväma frågor-se video nedan

  lite om programmet:
  ……En intervju med Ole som sitter i hemkarantän sedan 22 dagar.
  För många är det en realitet att det som nu sker i världen är ett försök för den så kallade nya världsordningen (New World Order) att avancera. Deras mål har under mycket lång tid varit världsherravälde och med agendor som 5G, vaccin, smart grid, digital valuta, global armé mm rullar agendan nu snabbt framåt.

  Man behöver kaos för att kunna ta kontroll på världen och just nu lever vi i en mycket extraordinär situation med en pandemi som skapar möjlighet för snabb samhällstransformering.
  Många drar samband mellan 5G teknologi och pandemin och det är tydligt att regeringar samt stora plattformar alltmer censurerar den typen av påstående.
  Vi spekulerar fritt kring vad som nu sker i spåren av pandemin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: