Den kontrollerade oppositionen drog idag sitt strå till stacken- väntar månne en amnesti runt hörnet?

Skulle inte förvåna mig om det var därför de ville ha handlingsfrihet. Enbart för amnesti åt skäggbarnen.

Jenny Piper

Märkligt nog fick regeringen idag samtliga riksdagspartiers stöd för en krislag som tillfälligt ger regeringen ökade maktbefogenheter att omedelbart införa en åtgärd. Man kan bara spekulera i vad Sverigedemokraterna fått för det.

Förslaget ska förvisso omedelbart gå till riksdagen för prövning och om en majoritet i riksdagen ogillar regeringens beslut kan riksdagen upphäva det inom 3-4 dagar, men det känns som en falsk trygghet.

Redan på tisdagen lämnar regeringen sin proposition om att tillfälligt ge regeringen ett bemyndigande med anledning av coronaviruset och lagen ska gälla under perioden 18/4-30/6.

Officiellt heter det att det handlar om att stänga ned exempelvis restauranger, köpcenter, folksamlingar, hamnar och kommunikationer samt att det enbart gäller åtgärder som är kopplade till coronaviruset och enbart under begränsad tid, men vad är det som säger att regeringen inte kommer att ta tillfället i akt att genomföra mindre välkomna förändringar?

Den senaste tiden har Miljöpartiet drivit på om…

Visa originalinlägg 249 fler ord

One Response to Den kontrollerade oppositionen drog idag sitt strå till stacken- väntar månne en amnesti runt hörnet?

 1. euroM skriver:

  …..skulle man nu försätta en ”lockdown” av hela köpcentra restauranger-cafee-hamnar mm så kommer detta definitivt sänka Sverige i åratal ja tom decennnier för att övh kunna återställa skadorna och effekterna av detta-det sägs att denna lockdown skulle vara på en bestämd tid??? ingen vet vad det luddiga uttrycket har för värde…. 2 veckor-1 månad…….3 månader +……………….???
  enligt flera ekonomer som Jensevik så blir det enorma problem om nedstängningar blir över 2 veckor………vi får en enorm arbetslöshet
  och i samma veva som vi plockar in bidragsberoende människor i från U-länderna ca 1000-2000 veckan som ska ha all inclusive….
  ekvationen går helt enkelt inte ihop på ngt vis…
  Slutsats är att svenska politiker lagt sig platt för den globala eliten att köra i-länderna i botten ekonomiskt där spelupplägget är att de till sist ska acceptera idén om en Världsregering där FNs anonyma ovalbara tjänstemän ska styra Världen..

  mer om elitens idé om en Världsregering på länken.

  —Kissinger says ‘even US’ can’t defeat Covid-19 alone. His solution? Global NWO government, of course —
  https://www.rt.com/op-ed/485127-kissinger-new-order-defeat-coronavirus/
  —.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: