Demokratisk kapitulation

Väldigt bra skrivet.

corneliadahlberg

Danmark använder redan viruset som täckmantel för pågående övertagande av 1%-arnas diktatur, se Danmark förbjuder information som går mot myndigheternas coronapolicy ur News Voice.

I Sverige vill även Röfvén använda influensan för ”tillfälligt” maktövertagandet. Är inte allt ett experiment för att se hur lättlurade folken är av samma 1%-ares media, hur lätt det är att ta över? Läs:

Olle Ljungbeck

”Att ge mer makt åt en psykopat och landsförrädare innebär katastrof för landet och dess invånare!

Landsförrädaren – Stefan Löfven – har begärt att riksdagen skall ge honom totala befogenheter så han inte behöver begära riksdagens godkännande utan ensidigt kan besluta i frågor rörande Coronans verkningar!

Visa originalinlägg 571 fler ord

3 Responses to Demokratisk kapitulation

 1. euroM skriver:

  ….FNs och WHOs falska globala pandemiutlysning är ett sätt som eliten kan berättiga införandet av lagar-undantagstillstånd för att på så sätt kontrollera befolkningen då dessa är i panic-mode och accepterar i stort sätt allt makten föreslår i hopp om räddning…
  ..fortsättningen på detta är att FN ev kommer att föreslå att alla länder ger FN makt och befogenheter dvs blir globalt överstatlig och bestämma i princip ALLT och lite till i alla länder vilket iom det så sjösätts den nya världsordningen som eliten så gärna vill ha dvs absolut makt och total kontroll.
  ..det troliga är att man ev vill förlänga undantagstillstånd-karantän framöver med förevändningen” ifall det kommer nya virusar”……så det är lika bra att man
  gör människor till fångar i sina egna hem på ”obestämd tid” mao…….allt med den falska förklaringen om att rädda landet-världen…..
  (se vidare bla Rosa Koire-behind the green mask på YouTube)

  Rockefeller yttrade följande:…om vi(eliten) kan skapa Globala hotbilder så kan vi få igenom våra agendor
  Bild: klicka för ev förstora

 2. euroM skriver:

  …visste ni att svenska politiker bla Yggeman(s) var ansvariga till att Sverige inte har några beredskapslager övh taget i en krissituation

  …..”Regeringens besked för tre år sen: ”Sverige ska inte ha beredskapslager-Sveriges obefintliga krisberedskap har hamnat i ljuset i och med coronaepidemin. Men så sent som för tre år sedan stod Anders Ygeman, f.d. inrikesminister och numera digitaliseringsminister och sa att sådana lager ska inte återuppbyggas. Ygeman menade i istället att vi kan ”utbyta varor med länder i vår närhet”.

  Reinfeldt regimen ville inte vara sämre de och såg till att alla skyddsmasker som fanns i lager ca 7 milj st skulle förstöras……..
  där har ni våra politiker i ett nötskal…
  läs mer på länken
  https://samnytt.se/regeringens-besked-for-tre-ar-sen-sverige-ska-inte-ha-beredskapslager/

 3. euroM skriver:

  …i coronans följspår så kom mycker riktigt en av kabalernas front figurer fram med ett upprop om ” att pga av den svåra influensan (lögn rakt igenom) coronan så bör alla länder acceptera en Världsregering (FN) som Kissinger menar på är det enda som kan hjälpa i denna (fabicerade) nöd…….
  Vad han menar på är att helt enkelt sjössätta One World Government dvs FN där anonyma tjänstemän i princip styr diktatoriskt Globalt överallt-de kommer dessutom vara ovalbara…
  Det här är helt enkelt en lansering officiellt på den marxistiska UN-agenda 21/30 där alla länder ska uppge sin identitet-särdrag och självständighet utan bli en del i en Världsfederation ungefär som gamla marxistiska Sovjet………….

  …..”Henry Kissinger – krigshök inom flera av USA:s regeringar och en av ledarna för Trilaterala Kommissionen, tillika Nobelfredspristagare – säger nu att ”inte ens” USA kan stoppa coronapandemin på egen hand.

  Därför, menar Kissinger, behöver en ny världsordning skyndsamt installeras, som han alltid har förespråkat.

  Om USA inte parar sina ansträngningar att återuppbygga sin egen federala nationella ekonomi genom att ta de ”första stegen” till att skapa en världsregering, är människosläktet dömt till undergång, skrev Kissinger nyligen i en debattartikel i Wall Street Journal.

  Inget land, inte ens USA, kan på ett strikt nationellt sätt övervinna viruset. Den rådande situationens behov måste i slutändan paras med en globalt samordnad vision och program.

  Om vi inte kan göra båda saker samtidigt, kommer vi att få möta de värsta konsekvenserna av vart och ett av dessa problem, ekonomins kollaps och coronaviruspandemin, anser Kissinger.

  Kissinger är missnöjd med den ”nationalistiska” tendensen att diverse nationalstater försöker forma sin politik som om de var isolerade medeltidsstäder omgivna av stadsmurar.

  Som utrikesminister i Richard Nixons och Gerald Fords regeringar var Henry Kissinger en av de tyngsta spelarna i bombningarna i det utdragna kriget mot Vietnam, som USA förlorade.

  Han beslutade också om bombningar av Kambodja och Laos. Vidare övervakade han operationer för att genomföra regeringskupper i Argentina och Chile, och statssanktioner mot Indonesien.

  Under sin tid i Gerald Fords regering skrev han ett förslag som syftade till att kraftigt minska världsbefolkningen i tredje världen.

  Journalisten Helen Buyniski kommenterar för RT detta faktum med att det därmed kan se ut som om han skulle stå på coronavirusets sida.
  Relaterade artiklar:

  Vem styr över de finansiella stödpaketens utdelning i USA?
  Ingen insyn när världens globalister samlas i Davos
  Miljöpartister larmar: Annie Lööf medlem i mäktig globalistorganisation

  Bild: …de hemliga kabalerna med eliten ,klicka för ev förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: