EU:s ledare borde visa handlingskraft i det här läget istället för denna ständiga ignorans som man ägnat sig åt allt för länge

SD borde kräva stängda gränser. Men de är rädda för att framstå som handlingskraftig.

Jenny Piper

Enligt den grekiska migrationsministern har antalet migranter som bor i mottagningscentren på de Egeiska öarna minskat under årets första tre månader trots en ökning av nyanlända. Under januari till mars 2020 minskade antalet till 36.387 i jämförelse med 38.423 personer under samma period 2019.

Även det totala antalet migranter som bor på mottagningscenter, hotell och lägenheter på öarna minskade i jämförelse med samma period förra året från 41.899 till 40.139 personer.

2.000 personer hit eller dit har väl egentligen ingen stor betydelse när det rör sig om 40.000 migranter med ett ständigt inflöde som sitter fast i lägren i väntan på att fort Europa ska öppna portarna, men med tanke på de påfrestningar som grekerna utsatts för de senaste åren förstår jag att man greppar efter halmstrån för att försöka se det positivt.

Det intressanta är varför inte EU agerar nu och beslutar om att stänga Europas gränser även för…

Visa originalinlägg 300 fler ord

One Response to EU:s ledare borde visa handlingskraft i det här läget istället för denna ständiga ignorans som man ägnat sig åt allt för länge

 1. euroM skriver:

  EU-kommissionen kommer inte lyfta ett finger för att hjälpa europas nationer. Tillkommelsen av EU var inte att förbättra regionen utan tvärtom så är den en förstörelsepakt där man med hjälp av marxistiska FN vill helt enkelt få bort nationalstaterna samt deras vita folk-kulturer.
  Och genom massinvandring ifrån U-länderna så genomför man sitt white genocide project där man som mål vill få bort europen och ersätta dem med tredje världens människor…..man vill helt enkelt skapa en fördummande brun-svart folk utan historia som blir lätt att manipulera.(se vidare Kalergi-white genocide google)

  ..slutmålet för FN inkl då EU är att inga nationalstater ska existera utan allt och alla flyter runt…..så småningom vill man stänga in befolkningen i jättestäder med begränsad rörelsefrihet och boendes i minimala bostäder-bilar och privata fordon föbjuds likaså privat odling även på din balkong kommer inte tillåtas….allt detta står
  i FNs marxistiska framtidsversion för Världen.

  Rosa Koire berättar mer om FNsplaner för Världen
  —Rosa Koire – Behind the Green Mask—-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: