Ständigt denna särbehandling av vissa grupper

Nu när sjukvården går på knäna så vill dessa globalisters kreatur att vi svenskar ska betala ännu mer för dumheterna.

Jenny Piper

Nu var det ett tag sedan vi hörde detta krav om att låta alla som kom till Sverige 2015 få stanna, men med jämna mellanrum dyker det upp debattinlägg likt denna. Anledningarna har varierat genom åren, men nu tar man hjälp av coronakrisen och menar att de ensamkommande riskerar utvisning på grund av att de avslutar sina studier nu i juni och då måste hitta ett jobb inom sex månader för att få uppehållstillstånd, vilket är svårt eftersom det måste vara en fast anställning. Men det är väl så man sållar agnarna från vetet – de som lyckas får stanna och resten får åka hem.

Skribenterna, som bland annat innefattar nätverket vistårinteut, ensamkommandes riksförbund, några läkare och författare samt diverse före dettingar som Pierre och Maud Schori, Anders Widman, Olle Wästberg för att nämna några – bidrager också med en lista över de fördelar samt minskade kostnader som det skulle…

Visa originalinlägg 333 fler ord

2 Responses to Ständigt denna särbehandling av vissa grupper

 1. euroM skriver:

  …de ensamkommande har i princip aldrig kommit ensamma utan otast i grupper och med broschyrer och info ifrån mängder av G Soros ”open society org” som gett dem tips hur de ska agera för att ljuga mm till de europeiska myndigheterna. Flertalet av dessa hazarer kommer inte ens ifrån Afghanistan utan 80% kommer ifrån grannländer som Iran bla. och redan där försvinner de sk skyddskälen för dessa ”ekonomiska migranter” bort…………..

  De är ofantligt dyra i drift där totala kostnader för dem kan uppgå till 1 milj/året st så gruppen på 9000 som nämns så blir kostnaderna til hela 9 miljarder kr/året som kunde gått till tex äldrevården bla…..och när nu regeringen/Riksdag uppenbarligen vill förstöra svensk ekonomi totalt iom de nya karantänlagar (läs undantagslagar) som börjar gälla i princip på en gång så kommer ytterligare hundratusentals bli arbetslösa i Sverige samt mängder av småföretag gå omkull…att i detta skede behålla stora mängder improduktiva kostsamma migranter utan skyddsskäl är otroligt sinnesslött och sådana politiker borde i princip spärras in…….pga orsakandes landet stor skada helt enkelt………….Sverige förstörs alltså innifrån av svenska politiker-myndigheter+MSMedierna och inte utav ”onda ryssar” som man ofta kan få höra……………

  Och slutligen då Danmark som inför diktatorisk censcur för de som har andra åsikter ang influensan covid-19:

  ”…..Danska Folketinget antog 2 april 2020 en ny lag som gör det tillåtet att stänga webbplatser och att ge böter eller fängelse till personer som publicerar information om Covid-19 som inte följer myndigheternas riktlinjer, rapporterar Newsvoice.”……….
  en impledering som i princip kan gälla all kritik emot de styrande framöver…vi får alltså länder i en ny marxistisk DDR situation….

  —Danmark förbjuder information som går mot myndigheternas coronapolicy:NewsVoice 3 april, 2020—
  https://newsvoice.se/2020/04/danmark-forbjuder-corona-policy/

 2. euroM skriver:

  …synkroniseringen mellan WHO och MSMedierna/politikerna är uppenbar att man med olika mediala knep försöker lura mediakonsumenterna på olika manipulativa sätt som ni kan läsa om på länken nedan. I Sverige har vi sett hur man här ville öppna bla Sth-Mässan för sk corona-fall med intensivvård” men man drogs sig ur det hela då man insåg att det så småning skulle uppdagas att det är-var en bluff–man kan-kunde inte helt enkelt fylla lokalerna med ständiga crisis-actors agerandes patienter…………….

  mer om Mediernas roll i coronahysterin på länken

  —The Corona Virus Hysteria: Liars In Media Using FAKE Pictures And Reports To Push A Criminal Agenda! Updated!—-
  https://northerntruthseeker.blogspot.com/2020/01/the-corona-virus-hysteria-liars-in.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: