Den oförskämda Tysken

Som sagt det är väldigt skönt att inte tillhöra den ”goda” sidan.

WTF?

Det är dagliga presskonferenser med Folkhälsomyndigheten kl 14:00 där de informerar hur bra allt är och hur fantastiskt Sverige lyckats med coronasmittan. Journalister från SVT, TV4, Expressen, Aftonbladet, DN, SvD osv är alla samlade för lite småputtrig info och för att ev ställa någon mesig fråga som inte betyder någonting. Det gäller ju att visa framfötterna och även att man är en välutbildad svensk journalist!

Så de sitter där lydigt med exakt 1,5 meters avstånd till varandra, lyssnar andäktigt på visdomen som förmedlas och ställer inga jobbiga frågor.

Alla utom en. På dessa småputtriga presskonferenser finns nämligen också en besvärlig tysk journalist från tyska Public Service. Han envisas med att ställa besvärliga och relevanta frågor till makthavarna. Och dessutom följdfrågor! Makalöst fräckt!

Det går ett oroligt sus genom de samlade skarpa svenska värdegrundsjournalisterna när tysken återigen ställer samma fråga som han absolut inte får nåt svar på. ”Hur vågar…

Visa originalinlägg 338 fler ord

One Response to Den oförskämda Tysken

  1. euroM skriver:

    …svensk MSMedias journalister-reportrar är kanske de i Europa som är mest PKskadade ock kuvade, de saknar all självförtroende och vågar i princip inte sticka ut hakan med egna analyser utan man är hårt bunden till sina marxistiska arbetsgivares värdegrunder som inte får ifrågasättas övh taget-en regimtrogen skara mesar mao kan man kanske uttrycka det som…………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: