Gästskribent LENNART WAARA: Säkerhetspolisen är en del av den politiserade djupa staten

Allt större andel av befolkningen blir nu utdefinierade som ”högerextremister” av regimens lydiga verktyg Säpo. Det är första steget mot diktatur.

DET GODA SAMHÄLLET

Säpo-chefen Klas Friberg vet sin roll i den djupa staten och varför han tillsatts som myndighetschef. Det är obegripligt och upprörande men tyvärr sant: Klas Friberg och Säpo spelar ner den islamistiska extremismen som hot i och mot Sverige och svenska medborgare. Vi som via media och litteratur följer vad som händer i muslimska diasporan, med islams utbredning i landet och den politiska islamismens radikalisering, fördjupning och breddning, ser varningsklockorna ringa.

Visa originalinlägg 759 fler ord

4 Responses to Gästskribent LENNART WAARA: Säkerhetspolisen är en del av den politiserade djupa staten

 1. euroM skriver:

  SÄPO fungerar ungefär som CIA/NSA i USA där tex NSA har uppemot ca 40000 anställda varav flertal av dem har tom dubbla medborgarskap-pass dvs Israel/Usa….de styrs utav den globala amerikanska finansen och är deras redskap helt enkelt..systemets grindvakter………Svenska SÄPO fungera ungefär på liknande sätt och är den svenska elitens redskap vars kulturmarxistiska värderingar går igenom dvs antivit/europeisk, pro-EU och för en marxistisk federation av europas länder-SÄPO gör vad makten säger den ska göra iom det så utpekar man allt/alla som vill bevara Sveriges kultur-etnicitet-traditioner och historia som fiender helt enkelt mot de styrande kulturmarxisterna i Riksdagen vilket i stort sett alla de 7 partierna är förutom 1 med viss tvekan dock……………….

  Bild. culturmarxism vars mål är att förstöra den vita kulturen och dess folk. klicka för att ev förstora bilden

 2. euroM skriver:

  …Bild: ..beskriver hur vi bör bevara de europeiska vita folken och dess särart/kultur …enligt många så är det en ful sak att begära det…däremot om araber-kurder-hazarer(ensamkommande)-afrikaner mfl uttrycker samma önskan så är det OK

  klicka för ev förstora bild

 3. euroM skriver:

  ursäkta!! kan inte låta bli lägga in denna bild också och den är ungefär i samma dignitet som kulturmarxistiska SVTs midsommarprogram 2019 där Heckner var programledare och när han yttrade följande ”…..vad är en svensk Midsommar utan en riktig dalkulla ifrån Dalarna”….och in kommer en trolig Srilanka kvinna sjungades en svensk visa…
  ett tydligt kulturmarxistiskt försök att osynligöra svenskar och svensk etnicitet

  klicka bild för att ev förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: