EU-parlamentariker kräver traktamenten trots att de jobbar hemifrån

EU är globalisterna verktyg. Därför köper de alla som jobbar inom parlamentet. På så vis blir det aldrig svårt att få igenom lögnerna.

Jenny Piper

Medan vanliga människor uppmanas hålla sig hemma med en mycket osäker försörjning byggt på vaga och icke genomförda löften om borttagna karensdagar och retroaktiv ersättning, anser EU-parlamentariker att de minsann ska få fortsatt dagtraktamente trots att de arbetar hemifrån.

Alla EU-parlamentariker får ett dagtraktamente på 3.550 kr – pengar som enligt regelboken ska gå till ”hotellkostnader, måltider och övriga utgifter” som uppstår när de är på tjänsteresa i Bryssel eller Strasbourg. Men trots att EU-parlamentarikerna jobbar och röstar hemifrån sedan nästan en månad tillbaka och ska göra det i några månader till, vill flera av dem ha kvar sina dagtraktamenten.

Om man räknar med att EU-politikerna arbetar i genomsnitt 16 dagar i månaden i antingen Bryssel eller Strasbourg, så handlar det alltså om 57.000 kr skattefritt varje månad.

Den tyska liberala EU-parlamentarikern Nicola Beer, menar att omröstningarna, oavsett var de befinner sig, förblir det viktigaste i det parlamentariska arbetet och…

Visa originalinlägg 397 fler ord

One Response to EU-parlamentariker kräver traktamenten trots att de jobbar hemifrån

  1. Interesting, but no surprise.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: