Barn som rånar barn

“Vad gör man med barn som rånar barn?”, undrar man i Uppdrag Granskning ovan.
Frågan är lätt besvarad – såvida man inte är hjärntvättad av det styrande PK-etablissemanget i den “humanitära stormakten” Sverige:
  • Glöm alla utsiktslösa omhändertaganden via Ungdomsvården och Socialtjänstens stöd till föräldrarna.
  • Lagstifta istället omedelbart om att ungdomar (mellan 10 och 21 år) som gör sig skyldiga till allvarlig och/eller upprepad brottslighet SKALL OMEDELBART UTVISAS. TILLSAMMANS MED SINA FÖRÄLDRAR..!
Detta är det absolut enda medlet för att få en invandrad ungdom att avstå från brottslig verksamhet. Redan risken för detta skulle ha en avsevärt större preventiv effekt än några år på vilken anstalt som helst.
För föräldrarna skulle det innebära en katastrof – vilket ungdomarna är mycket medvetna om. Och icke minst för de “lazy” avkommorna skulle också en utvisning från honungslandet Sverige vara ett stort misslyckande att skylta med i hemlandet.
//Kenneth Sandberg

2 Responses to Barn som rånar barn

  1. S Eriksson skriver:

    Man blir verkligen väldigt ledsen och bekymrad efter att ha sett avsnittet, att något bör göras verkar vara tydligt frågan är vad. En kommentar från statsministern hade varit intressant, men det kanske är att hoppas på för mycket?

  2. Kristina k skriver:

    Ja tänk att något så enkelt kan visa sig vara det mest effektiva. När allt blir rasism hur man än vänder sig, så har man satt sig i rävsaxen ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: