Youtube censurerar sanningen

En muslimsk mardröm. Gris piss.

Petterssons gör Sverige lagom!

För fyra dagar sedan hade vi ett inlägg med video, om när Grekiska jordbrukare, med den så kallade Hölömetoden, (obs, ligger kvar på Youtube efter 3 år)  försökte avhålla folk från att illegalt ta sig in i Grekland. LÄNK  Men nu har Youtube blockat videon. Ett aldeles sant agerande av Grekiska bönder, stämmer inte med Youtubes ”värderingar” .

Visa originalinlägg 101 fler ord

One Response to Youtube censurerar sanningen

  1. euroM skriver:

    YouTube ägs av Google och båda dessa företag drivs av det etnoecentriska minoritetsfolk om i princip äger all media i USA trots att de endast kanske utgör 1-2% av USAs befolkning……….
    vad som utmärker dem är deras extrema antivita värdegrund och och den vita kulturen försöker de förstöra till varje pris (se kulturmarxism)……..anledningen till den här inställning beror helt enkelt att de ser de vita som svåra konkurenter och de vill därmed få bort dem (se bla Barbara Spectre på Youtube)

    Bild: en liten del av vad de utvalda folket äger,obs de 2 stora nyhetsbyråerna AP/reuter som svensk media referar till samt CNN-FOX…Google som även äger Youtube ägs även de av detta folk…listan kan göras betydligt längre – detta bara ett axplock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: