Vad som finns resp saknas i Corona-Sverige

Klockrent

WTF?

Har inte lagt mig i det här med coronaviruset och dess framfart speciellt mycket, främst pga att jag faktiskt inte vet någonting om det. Jag är heller ingen ”panikmänniska” som hetsar upp mig i falsett över influensor osv. Men detta ÄR ju ingen vanlig influensa utan mycket värre, jag klarar mig nog om jag får det men det finns folk i min närhet som ganska säkert skulle stryka med.

Det är därför man blir mer och mer förstummad när man hör de som ska veta saker och ting kasta ur sig saker som t ex att ”barn smittar inte”. Hur kan man säga en sådan sak när ALLA vet att barn är rena smittofabrikerna? Man säger att ”nu har vi nått peaken” efter bara någon vecka efter att det börjat ta fart? Man låter plan från kända smittområden landa och passagerarna knata ut som om inget har hänt trots att…

Visa originalinlägg 1 108 fler ord

2 Responses to Vad som finns resp saknas i Corona-Sverige

 1. euroM skriver:

  ……”Men detta är ju ingen vanlig influensa utan mycket värre, ”….
  men nej inte alls…..fåtal påstådda dödsfall som inte alls överträffar en vanlig influensaepedemi men som enligt ljugande WHO blåsts upp till en farlig pandemi som i princip betyder smitta som förekommer i alla länder…..men så varför gör WHO detta då?? jo därför det hela är fråga om maktspel och även försök till att slå ut ekonomin hos i-länderna som tex Europa…genom att söndra kan man härska enligt globalistisk filosofi.
  WHO styrs i sin tur av de globalistiska kabalerna som är de som brainstormar fram dessa illdåd mot världssamfundet.Som verktyg använder man sig av FN-EU-kommissionen+WHO samt köpta duperade lokala politiker och myndigheter bla Tegnell på folkhälsomyndigheten som förvärrar hysterin i landet och iom det skapar ekonomisk krisläge i Sverige, detsamma gäller MSMedian de är alla syncade med FN+WHOs fabricerade kristänk-syftet är att förstöra Europa bla maximalt så mycket det går….

  Bild kabalernas lek med nationer och folk

 2. euroM skriver:

  …från insider källa ifrån HK på morgonen så har endast 4 personer avlidit till följd utav influensaviruset corona, alltså i paritet med en vanlig influensa epedemi …tom mindre faktiskt…..verifierade smittade i HK är 130 st vilket är otroligt låg siffra för att klassas som samhällsfarlig (se lögnarenTegnells folkhälsomyndighetens lögner om samhällsfarligt virus)
  När vi ser HKs siffror som är ett folktätt område så förstår vi att smittade personer i Sverige är långt under de sk officella siffrorna som myndigheterna+MSMedierna vill påskina-alltså rena lögnerna om antalet smittade
  Vad politikerna+myndigheter+MSMedierna gjort är till stor skada för landet bla ekonomiskt – i princip borde de alla ställas inför rätta för konspirationsplaner+föräderi mot Sverige.
  till sist måste Världssamfundet ignorera de ondskefulla FN och WHO för sina falska utfästelser om corona-stäng ner FN och dess organ som skadar mer än hjälper

  Bild: FN i ett nörskal-de vill ha 100% kontroll/makt Globalt via sitt projekt
  UN-agenda 21/30 sustainabel development
  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: