En kontrollerad kraschlandning är det bästa vi kan hoppas på

Det är dags att vakna nu svenskar.

ulsansblogg

Sverige är inte längre ett land, utan ett fenomen. Framför våra ögon har samhället sakta brutits sönder under decennier. Att vi nu har nått ett stadium som bäst kan beskrivas som en balkanisering av svenskt territorium, står klart efter gårdagens premiär av SVT:s nya satsning Sverige möts: Direkt. Programmet skulle ha spelats in i området Kronogården i Trollhättan, men flyttades till en studio eftersom det ansågs för farligt att, från Kronogården, bevisa att Kronogården var ett tryggt område… Jag tänker inte recensera programmet, som du kan se här, det har många redan gjort. Jag tänker bara konstatera att jag, efter att ha genomlidit sändningen, kan konstatera att vi har passerat Sveriges PONOR – vår point of no return. Sverige är ett splittrat land, ett territoriellt uppdelat land. Ett land uppdelat i ”vi” och ”dem”, med områden där Polisen har förlorat sitt våldsmonopol, där svensk lag inte gäller, där…

Visa originalinlägg 27 fler ord

One Response to En kontrollerad kraschlandning är det bästa vi kan hoppas på

 1. euroM skriver:

  …kulturmarxistiska SVT försöker övertyga dig fortfarande att multikulti är framtiden och berikande på alla sätt….verkligheten beskriver något helt annat än en rosaskimmrande tillvaro med detta sociala expriment som totalt misslyckats på alla fronter och detta vet omvärlden om som ser just Sverige som ett varnande exempel hur det kan gå när man släpper in hundratusentals sk skräpfolk som inte på något sätt lyfter landet ekonomiskt-kulturellt eller på något annat sätt……………..tom våra nordiska grannar börjar nu stänga gränserna alltmer emot trashlandet Sweden där importerade kriminella tar sig in till våra grannländer tom………………….de har fått nog och så har ursprungsbefolkningen i Sverige med….I Grekland har nu så även lokalbefolkningen på öarna som Lesbos och andra fått nog av de alltfler migrantlägrerna med sk skräpfolk som vill vidare till högbidragsländerna………iom dessa läger och lösdrivande pack så förlorar öarna turister och därmed ekonomiskt stor förlust för grekerna……..
  men har ju inte FN sagt att i-länderna behöver migranter för att bla rädda pensionsfonderna??? jo men det var-är en lögn,…syftet är helt enkelt att slå sönder fungerande homogena länder vilket många öppet gått ut med att tex Europa får inte vara vitt.
  …se bla Barbara Spectre-youtube

  några kända personer som önskar att de vita folken försvinner-se länk nedan
  http://www.whitegenocide.info/quote.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: