Utländska kvinnor med låg utbildning som aldrig kommer att få ett riktigt jobb är en kostsam konsekvens av den oansvariga migrationspolitiken

Du ska bara betala svensk och se glad ut.

Jenny Piper

Det jag i flera inlägg tagit upp den senaste tiden, bekräftas nu av Arbetsförmedlingen själva – arbetslösheten bland utrikes födda kvinnor med kort utbildning förväntas öka och personer i behov av omfattande stöd liggerpå den högsta nivån sedan början av 1990-talet. Kostnaden för samhället, det vill säga skattebetalarna, är rejält hög och redan nu kräver Arbetsförmedlingen ökade anslag.

Ska man se krasst på det så är det pengar i sjön. Majoriteten av dessa kvinnor får inte jobba för sin man eller klanen, förstår inte språket och kan inte få något arbete tack vare sin religiösa klädsel som man vägrar ta av sig. Många vill inte heller jobba eftersom de kommer från en kultur där det är tradition att kvinnan är hemma för att ta hand om hem och barn. Dessa kvinnor kommer därför aldrig att komma i arbete och förblir en belastning för samhället då vi andra förväntas försörja dem.

Visa originalinlägg 186 fler ord

4 Responses to Utländska kvinnor med låg utbildning som aldrig kommer att få ett riktigt jobb är en kostsam konsekvens av den oansvariga migrationspolitiken

 1. euroM skriver:

  ….de har alla kommit hit pga att Sverige lanserat/ar sig själv som
  ”gratislandet” där man får allt och inga motprestationer kräves,det är därför de korsat 10 tals länder ja tom kontinenter för att få ”all inclusive”. De har alltså inte kommit hit för att jobba då i många fall är deras bidrag mem nästan lika höga som de jobb de ev skulle kunna få-så varför jobba 🙂 och med bidragen så har man ju ständig semester och kan tom åka hem årsvis och kvittera ut bidragen hemma i hemlandet, inga kontroller görs av svenska myndigheter på dem,,,,,,,,,,vilket bla SWEBBTV berättat om.
  tom Försäkringskassan har haft personal som som raggat bidrags sökande i bla Ethiopien vilket är mycket märkligt-varför gör man så då landet inte har några som helst krig alls…………….
  Det finns flertal nätsidor som också berättar ”vad man kan få gratis i Sverige” tror inget land i Världen saluför sig om att ”allt är gratis”

  Bild: vi vill till Sverige-man får allt och lite till gratis….

 2. euroM skriver:

  på Värmdö så gillar man hazar-migranter då det antagligen klirrar i kassan hos de familjehem där de vistas i…de beskrivs som en tillgång och som bör få allt de pekar på osv…….och att de är en tillgång minsan för sverige?????

  mer på länken (c) samnytt
  https://samnytt.se/avslojar-svenska-kyrkans-prast-misstanks-ha-smugglat-en-afghan-i-resvaska/

 3. euroM skriver:

  –off topic–

  ang…coronaviruset så har biotech företagen i USA skyrocket sina aktier
  –The coronavirus panic sent this biotech stock soaring more than 150% in a single day. Here’s why you shouldn’t buy the hype.—

  https://www.ccn.com/the-coronavirus-panic-sent-this-biotech-stock-soaring-150/
  fd kongressledamoten R Paul menar på att den hela virushypen är ett bedrägeri

 4. euroM skriver:

  Bild: …såna här bilder har spridits online om att folk i princip drop dead på gator o torg pga corona 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: