Sverige känns alltmer som ett dårhus

Sverige är ett dårhus. Därav pk elitens försök att införa censur och att åtala folk som vågar uttrycka sig. Det är bara en tidsfråga innan det är massarresteringar på gång.

Jenny Piper

Den senaste veckan har polariseringen och motsättningarna i samhället blivit extra tydlig i såväl media som bland politiker och vanligt folk. Förutom att de ligister som rånade, misshandlade och kränkte en svensk yngling i sin dom kom undan med ungdomsvård – trots att en av dem urinerat i offrets mun samt uttryckt rasistiska tillmälen – har det även florerat filmer där ungdomar misshandlas och förnedras av andra ungdomar i grupp, vilket skapat debatt.

Åsikterna delar Sverige – vanliga svenskar är förbannade och kräver krafttag, medan den politiskt korrekta eliten menar att så här har det alltid varit, till och med på 1950-talet som någon uttryckte det i en tråd. Journalister, politiker, tjänstemän och förståsigpåare gör som de alltid har gjort och utmålar gärningsmännen som offer där samhället behöver tillsätta ännu mer insatser och förebyggande åtgärder för att fånga upp dessa vilsna ungdomar. Detta trots att det är det enda man…

Visa originalinlägg 533 fler ord

2 Responses to Sverige känns alltmer som ett dårhus

 1. euroM skriver:

  ….ang förnedringsvåldet mot svenskar så är det först ett importerat problem av sk ”stökfolk” eller om du så vill skräpfolk från skräpkulturer som inte är i stånd att bygga fungerande samhällen….och som har också inbyggt i sig att parasitera på fungerande samhällen/länder somSverige och Tyskland….

  …den antivita kulturmarxistiska MSMedian vill få dig att tro att ”så här har det alltid varit i Sverige”…vilket det naturligtvis inte har…….
  det är de importerade hensen som gruppmarkerar sig och och vill visa sin klans makt helt enkelt…….ett annat fenomen som tex Granskning Sverige tagit upp tidigare är fenomenet ”taharush” dvs
  ..en grupp importgubbar sexuellt trakasserar en kvinna……vilket förekommer i vissa muslimska länder….frågan ställdes ifrån Granskning Sverige till en kvinnlig svensk marxist-feminist men som låtsades inte känna till detta fenomen övh taget 🙂 utan mumlade om patriakalet dvs alla män är skyldiga………………………

  slutligen i artikeln ovan:………”Morgan Johansson som är i full färd med att strypa yttrandefriheten eftersom den ökande högerextremismen är det största hotet just nu och där har han full uppbackning av vänstermedia.”
  ….tvärtom så är det marxistiska extremistiska grupper som AFA (afa är knutna till expo som är en judisk makt org) och liknande som står för våld-provokationer bla då emot NF medlemmar som alltid är disciplinerade när det gäller demonstrationer tex………………….

  Morgan visar så tydligt att partiet och svensk riksdag helt styrs av EU-kommissionens mål att hat-ettikera all oposition som tex är emot massinvandring som hat . mao du ska gilla läget att europa förstörs annars är du en ”hatare” en dissident…………….

  …vi vill till Sverige – Tyskland allt gratis tom brudarna och man får mycket pengar utan att jobba……släpp fram mig 🙂

 2. euroM skriver:

  xtra:
  visste ni att Sverige gör reklam för sig själv som drömlandet att migrera till?? Sajten som heter sweden.se ger tips hur man som migrant kan få och göra i Sverige……….denna typ av migrantreklam borde definivt stoppas
  https://sweden.se/society/20-things-to-know-before-moving-to-sweden/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: