Svensk migrationspolitik är ett hatbrott mot svenska folket.

Rakt, tydligt och väldigt läsvärt.

Jag funderar på hur många svenskar som nu fått sätta livet till i den humanistiska stormaktens fiaskoartade migrationspolitik. För detta urspårade experiment kräver sina offer dagligen. När tänker BRÅ börja föra statistik över migrationspolitikens blodiga offer bland den oskyldiga civilbefolkningen? Reinfeldts och Löfvens mångkulturella experiment är ett hatbrott mot svenska folket.

Det finns många kända offer, men många är anonyma personer som aldrig kommer att få upprättelse. Vem bygger monumentet över de svenskar som i fredstid stupat på den vanvettiga migrationspolitikens altare? “Okänd soldat” är ett vedertaget begrepp för alla de anonyma unga männen vars liv skördats i storkrigen. “Anonym svensk” kanske får bli motsvarigheten på monumentet, som bör stå likt en stum anklagelse mot de ansvariga och deras medlöpare i medierna, som öppnat de svenska gränserna och åkallat en aggressiv invasion över sitt eget folk. Ett folk som litat på sin stat och som i sin vildaste fantasi inte kunnat föreställa sig vilken mardröm som skulle drabba dem.

Min text är en bit av monumentet. I framtiden kommer den att läsas med annan blick än ögonen hos de ljugande, fega, iskalla psykopater till socialdemokratiska och miljöpartistiska tjänstemän, som Oskar Magnusson, politiskt “sakkunnig” hos inrikesminister Mikael Damberg, som kolugnt kan se på när en 13-årig flicka misshandlas av invandrargäng där de hoppar på hennes huvud och sparkar på hennes revben, och det enda han ger uttryck för är “M och KD kan komma att ta makten ihop med SD”. Eller som Miljöpartiets Åsa Lindhagen, “jämställdhetsminister” som vänder våldtagna kvinnor ryggen och vurmar för vuxna män utan asylskäl. Skämmes, tammefan.

Snälla SD sätt henne på valsedeln.

Varjager

2 Responses to Svensk migrationspolitik är ett hatbrott mot svenska folket.

  1. […] via Svensk migrationspolitik är ett hatbrott mot svenska folket. — Varjager’s Weblog […]

  2. euroM skriver:

    …Aftonbladet menar på att migranterna tvingas till att råna och förnedra svenskar och svenska ungdomar pga av att de kommer ifrån vad som beskrivs som misär i förorterna????? trots att de i många fall har det bättre ekonomiskt än många svenskar samt större bostäder dvs all inclusive gratis i princip…….ändå så ”måste de råna och förnedra vita därför vita kränker dem….. 🙂 allt enligt den antivita marxistiska Aftonbladet.
    …om de nu så vantrivs i Sverige är det väl läge åka hem till sina hemländer utan bidrag……..de här grupperna har kaosgener i sig och är i princip dysfunktionella de har aldrig lyckats bygga några fungerande samhällen varifrån de kom…….

    —Barnen som rånar förlåter oss aldrig—-(c) AB
    https://bloggar.aftonbladet.se/samtidigtmedlindaskugge/2020/02/barnen-som-ranar-forlater-oss-aldrig/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: