PATRIK ENGELLAU: Bidragsfusk

Svensk var tyst och betala.

DET GODA SAMHÄLLET

OPINION De flesta tycker att bidragsfusk är av ondo. En del av oss skattebetalare tycker till och med att vissa bidrag är av ondo. Där skiljer vi oss från politikerväldet och det välfärdspolitiska komplexet som gillar alla bidrag men liksom skattebetalarna ogillar fusket. Men kan man vara säker på att de verkligen ogillar bidragsfusket?

Visa originalinlägg 611 fler ord

One Response to PATRIK ENGELLAU: Bidragsfusk

 1. euroM skriver:

  …..att lura svennarna och försäkringskassan på cash är en sport hos migranterna som tipsar varandra hur man kan lura de naiva godtrogna svenska myndigheterna inkl politikerna……………….
  …metoderna är olika som tex att skaffa sig multi IDn och på så sätt lyfta dubbla-trefaldiga bidrag i olika kommuner under olika namn och man skriver in sig på en fejkaddr eller tom i en butik 🙂 inga kotroller göres, …möjligt är också den att tom en del av migranterna lyfter bidrag ifrån Tyskland samtidigt som de får bidrag i Sverige…………
  hennet fd justminister Bodström har tidigare sagt att ”migranters ord gäller vad de än säger-de får aldrig ifrågasättas” 🙂

  …andra sätt är sk asistansbluffarna där familjer-släktingar kan lyfta stora summor och tom fakturera arbets tid som inte en utförts ….

  stopp på allt detta blir det först den dag Sverige antar Portugals inställning att ge 0 bidrag och 0 bostad till migranter …då försvinner de fort…………mycket effektivt ska ni veta …………..

  Bild: vi vill till Tyskland o Sverige!! ge oss hus-pengar och blondiner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: