Landet Bizarro del 6: Förra årtiondets mest bisarra bild?

Barn hahahaha hahahaha

WTF?

Tiden går ju och man tycker att det var jäääättelängesedan man såg alla underliga bildsättningar i svensk media om de ensamkommande barnmännen, artiklar där man skrev om 15-16-åringar men där man på de illustrerande bilderna såg uppenbart vuxna män, ofta mellan 20 och 30 år gamla.

Jag har ju postat en del såna genom åren i div inlägg så tänkte att man kan friska upp minnet lite? Vilken/vilka tycker ni är mest bisarr? Eller bäst från svensk medias synvinkel?

Så, här kommer ett gäng som jag postat genom åren, antingen här eller på twitter. Det finns ju ännu fler men man kan nöja sig med de som jag postat på något sätt.

Flyktingbarn lär sig simma.

SvD hade en artikel om att de ensamkommande blev allt yngre. Och illustrerade det med ett 34-årigt ensamkommande barn

Flyktingbarn besöker Liseberg.

Nya Sverigevänner, ett projekt i Östersund som drevs av Hadefjäll, skulle…

Visa originalinlägg 418 fler ord

One Response to Landet Bizarro del 6: Förra årtiondets mest bisarra bild?

 1. euroM skriver:

  de som vill se Europa förstöras (eliten med Soros och hans myriader of NGOs) har fattat nu att skicka hit allt yngre personer då de blir lättare för dem att få asyl av ”humanitära skäl” som det heter………..”ankarbarn” helt enkelt.-det hela är organiserat helt klart och de kommer i grupper med ledsagare troligen sk ”guider”. Som vanligt låter sig svenska politiker-myndigheter sig luras och är totalt handfallna för det här fenomenet…………….sätter man inte stopp för det så fortsätter det hela och tom ökar……ett bra sätt bli av med parasit invassionen är att som Portugal erbjuda 0 bidrag o bostad och gör som Australien sätt dem på en ö i förvar tills det självmant vill åka hem 🙂 fungerar alltid bra…………..

  …ett annat jätteproblem är de sk ”marockanska gatubarnen” som man inte blir av med i Sverige………..som livnär sig på snatteri+ annat olagligt och många av dem är missbrukare,…..att de övh taget kan komma in i europa är märkligt……………..de har inga som helst asylskäl liksom tiggarna ifrån Rumänien-Bulgarien där Sverige är snart det enda landet i europa som tillåter tiggeri

  läs mer om dessa marockanska kriminella som nu finns i Frankrike-Holland mfl länder inkl Sverige. …återigen visar EUs Schengen gräns inte bevakas eller fungerar…. bara det en anledning för att lämna unionen

  —Arrogant and Violent Moroccan Youth Gangs in Holland–
  https://www.pipelinenews.org/2014/jan/22/arrogant-violent-moroccan-youth-gangs-in-holland.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: